Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rebel Wilson dezvăluie modul foarte ușor în care a slăbit 35 kg. Actrița arată fabulos acum!

Publicat:

a suferit o transformare spectaculoasa. Actrița a reușit sa slabeasca 35 de kilograme, iar acum se mandrește cu o silueta de vis. Vedeta de la Hollywood a dezvaluit modul foarte simplu in care a topit kilogramele in plus in timpul „Anului Sanatații” din 2020. Intr-un interviu pentru Apple... The post dezvaluie modul foarte ușor in care a slabit 35 kg. Actrița arata fabulos acum! appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comoara ascunsa. Un bilet de loterie uitat dezvaluie un premiu uriaș

14:10, 26.04.2024 - Moment fabulos pentru o femeie dupa ce a descoperit o comoara neașteptata: un bilet de loterie uitat, care s-a dovedit ca ascunde un premiu uriaș. Biletul, prafuit și uitat printre altele vechi, a dezvaluit un premiu fabulos care i-ar putea schimba viața radical.

Carțu a vorbit cu vedeta Craiovei și dezvaluie: „Era deprimat. A fost tratat greșit dupa accidentare”

12:16, 26.04.2024 - Sorin Carțu (68 de ani), fostul președinte de la Universitatea Craiova, a dezvaluit ce a discutat cu Vladimir Screciu, mijlocașul titular al echipei, care e insa accidentat. Sezonul lui Screciu e incheiat. El a suferit o leziune la un tendon, insa a fost tarat pentru leziune musculara, a dezvaluit Sorin…

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Andreea Marin a slabit 20 de kilograme ajungand la greutatea pe care o avea in liceu. Cum arata vedeta acum. „Nu am de gand sa mai continui”

17:45, 19.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit 20 de kilograme și a marturisit ca nu a luat aceasta decizie pentru silueta, ci din cauza unei probleme de sanatate, fara sa fie influențata de vreun comentariu negativ.Vedeta nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica și alte complicații.…

Noul medicament-vedeta pentru slabit, de doua ori mai eficient decat popularul Ozempic

00:06, 12.03.2024 - Omenirea se confrunta deja cu o pandemie de obezitate, cu circa un deceniu mai devreme decat estimasera experții Organizației Mondiale a Sanatații (OMS), iar medicamentele pentru slabit sunt la mare cautare.

Vedeta care a aparut aproape goala la Oscar, in 1988. Acum are 77 de ani / FOTO

21:51, 08.03.2024 - In lumea fascinanta a Hollywood-ului, unele momente devin legendare și raman in amintirea colectiva pentru totdeauna. In anul 1988, la prestigioasa ceremonie a premiilor Oscar, o vedeta a pașit pe covorul roșu intr-o apariție care a starnit senzație și controverse deopotriva. Acum, la varsta de 77 de…

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.

Ce relație are Diana Munteanu cu Claudiu Niculescu, la 10 ani de la divorțul lor. „Eu nu ințeleg oamenii care se plang”

17:50, 07.02.2024 - Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au format un cuplu, insa dupa șapte ani de casnicie, au decis sa mearga pe drumuri separate. Acum, vedeta dezvaluie in ce relatii este cu acesta. Diana Munteanu, in varsta de 45 de ani și antrenorul de fotbal, Claudiu Niculescu, au fost casatoriti timp de 7 ani, din…


Ce parere ai despre aceasta stire?