Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reală: INCREDIBILA poveste a renului RUDOLPH / VIDEO

Publicat:

Traia intr-un satuc de reni si era mereu batjocorit din cauza nasului sau mare si rosu, pana cand intr-o noapte...Asa incepe povestea. Sa trecem la realitate care, desigur, are partea ei de poveste.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman condamnat pentru ca a furat doua bancomate, repatriat din Spania, unde traia sub identitate falsa

18:55, 17.05.2024 - Un roman condamnat in țara pentru ca a furat o mașina și doua bancomate, a fost repatriat din Spania, unde traia sub o identitate falsa. Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat, vineri, ca a fost extradat din Spania un barbat condamnat la noua ani de inchisoare pentru spargerea a doua bancomate.…

Situație incredibila! Un candidat la Primaria Sibiu si-a pus rudele pe lista de consilieri, inclusiv bunica/„Suntem o familie unita”

16:20, 15.05.2024 - Tot mai apropiatele alegeri locale scot la iveala o situație mai greu de imaginat. O candidatura „in familie”, pe ideea de unitate. Candideaza cu mic, cu mare! Cam așa s-ar putea spune despre situația ajunsa recent in atenția opiniei publice. Un candidat la Primaria Sibiu si-a pus mai multe rude pe…

Telenovela in viața reala - O femeie politician, prinsa de soț in pat cu fiul adoptiv, care este calugar

23:45, 02.05.2024 - Un scandal de proporții epice a zguduit nu doar rețelele de socializare thailandeze, ci și scena politica a țarii, cand una dintre femeile sale de stat a fost surprinsa de soțul ei in pat cu fiul lor adoptiv, care este calugar.

„Cum sa-ți gasești un soț intr-un an”: de la idee de spectacol la o mare iubire. Povestea incredibila a unui cuplu

11:10, 21.04.2024 - Samantha Hannah a calatorit prin Australia și Noua Zeelanda, descoperind locuri și experiențe noi, gandindu-se in același timp la trecutul ei și la viața ei de pana atunci. Se intampla la sfarșitul anului 2017. Hannah, din Perth, Scoția, avea 31 de ani.

Absolut șocant! Aceasta e povestea incredibila a jucatorului pe care Juventus platea milioane și care a fost dat disparut timp de 3 ani! Ce se intampla acum cu el

19:10, 30.03.2024 - Continue reading Absolut șocant! Aceasta e povestea incredibila a jucatorului pe care Juventus platea milioane și care a fost dat disparut timp de 3 ani! Ce se intampla acum cu el at Info real.

Fosta nevasta a iubitului Arynei Sabalenka, ipoteza incredibila in cazul morții acestuia

20:50, 20.03.2024 - Chiar daca departamentul de poliție din Miami anunța ca principala ipoteza sinuciderea in cazul lui Konstantin Koltsov, fosta sa soție a susținut ca acesta era cel mai probabil foarte beat și moartea ar fi survenit in urma unui accident.

Iubirile lui Mircea Eliade. Povestea reala din spatele romanului Maitreyi

14:55, 13.03.2024 - Romanul Maitreyi nu este doar una dintre operele importante ale lui Mircea Eliade, ci prezinta și una dintre cele mai intense povești de dragoste traite in India, alaturi de o adolescenta, pe cand avea 16 ani.

Povestea incredibila a unor indieni care s-au dus sa viziteze Rusia de Anul Nou și au ajuns pe frontul din Ucraina

08:05, 07.03.2024 - Un grup de tineri din India, plecați pentru a sarbatori Anul Nou in Rusia, a ajuns pe frontul din Ucraina in mijlocul luptelor pentru supraviețuire. Potrivit unui mesaj inregistrat de aceștia, in care cer ajutorul guvernului indian, au fost pacaliți sa semneze documente de inrolare, dupa ce ar fi fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?