Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacţia uluitoare a lui Vadim când a auzit de scandalul dintre Renata şi Leo de la Strehaia: "Şi eu am avut o relaţie cu o mamă şi fiica ei! A fost o fantezie erotică!"

Publicat:

Vadim a avut o reactie uluitoare, atunci când a auzit de scandalul care s-a iscat între Renata si Leo de la Strehaia. Vadim nu îl blameaza pe Leo ca a avut o relatie si cu mama Renatei, deoarece si el în tinerete a facut acelasi lucru.

Vadim a facut dezvaluiri incendiare în editia de astazi de la "Un show pacatos". Politicianul a recunoscut ca a întretinut relatii intime cu o mama si cu fiica ei, asadar nu poate sa nu îl critice pe "".

"Din câte stiu eu, nu au fost…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plingau, dupa scandalul Raducanu: Vor mai fi astfel de „bombe”

10:40, 16.05.2024 - Liderului Platformei DA, Dinu Plingau declara ca reforma justiției din Republica Moldova a eșuat. Reacția vine in urma demisiei scandaloase a fostei membre a comisiei de pre-vetting și vetting, Tatiana Raducanu. „In curind, vor mai aparea citeva bombe mari in justiție ale caror responsabilitate sint…

Claudia Iosif a fost ceruta in casatorie de un fan. Ce reacție a avut fosta iubita a lui Dorian Popa: „Arat a femeie care vrea sa se marite?”

16:00, 29.04.2024 - Claudia Iosif a fost asaltata cu mesaje de fani dupa desparțirea de Dorian Popa. In prezent, fosta partenera a cantarețului e singura, deși a fost ceruta in casatorie pe rețelele de socializare. Dupa 11 ani de relație, Claudia Iosif, cunoscuta drept Babs, și Dorian Popa s-au desparțit. Deși mulți se…

Premierul australian, atac dur la Elon Musk: Miliardar arogant/ De unde a pornit scandalul

09:25, 23.04.2024 - Premierul australian Anthony Albanese l-a numit pe Elon Musk un „miliardar arogant”. Politicianul a fost deranjat de faptul ca Musk nu a acceptat sa retraga de pe platforma X imaginile de la atacul dintr-o biserica din Sydney. Elon Musk s-a aparat acuzandu-l pe Albanese de cenzura, noteaza Mediafax.

Tatal Andreei Balan, despre schimbarile prin care a trecut fiica lui de cand e intr-o relație cu Victor Cornea: „Nu aveau niciun sens certurile cu George”

09:36, 08.04.2024 - Sandel, tatal Andreei Balan, a vorbit intr-un interviu pentru cancan.ro despre fiica lui. Artista radiaza de fericire de cand este intr-o relație cu Victor Vlad Cornea, tanarul jucator de tenis.Relația dintre Andreea Balan și tatal ei nu a fost intotdeauna lapte și miere, insa cei doi au acum o relație…

Star Matinal. Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui: „Imi spune sa o las in pace...”. Ada se afla in Londra / VIDEO

10:46, 04.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cornel Palade a facut declarații despre relația pe care o are cu fiica lui. Ada se afla in Londra. Iata ce relație tata-fiica au cei doi!

Reacția lui Catalin Dobrescu dupa ce Oana Radu a spus ca au avut o „relație toxica, abuziva”: „Este fix parerea ei, eu nu-mi spal lucrurile in public”

14:35, 29.03.2024 - Oana Radu a lansat o serie de acuze la adresa lui Catalin Dobrescu, fostul ei soț de care a divorțat oficial in decembrie. Mai mult decat atat, cantareața i-a deschis acestuia mai multe procese in judecata. In noiembrie 2023 s-a aflat ca Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit. „Eu și Catalin nu…

GSP: Reacția lui CTP dupa prestația Simonei Halep și scandalul izbucnit aseara: „«Tractorista» Wozniacki"

12:30, 20.03.2024 - Cristian Tudor Popescu a reacționat in aceasta dimineața dupa revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis. Romanca a pierdut in turul 1 la Miami, in primul meci dupa 17 luni, scor 6-1, 4-6, 3-6 cu Paula Badosa (26 de ani, locul 73 WTA).

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…


Ce parere ai despre aceasta stire?