Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacţia militarilor ruşi într-un magazin pe care l-au jefuit în Ucraina. Raţiile lor de mâncare sunt expirate de 7 ani VIDEO

Publicat:

O camera de supraveghere a unui magazin din Ucraina a suprins reactiile unor militari rusi care au dat iama dupa alimente. Soldatii au devenit atat de agitati incat pare ca au vazut pentru prima data mandarine.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 798. Zelenski cere accelerarea livrarilor de arme pentru soldatii din prima linie

00:10, 01.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 798. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativa" a livrarilor de armament de la partenerii sai pentru a le permite trupelor sale sa faca fata trupelor rusesti.

Un lunetist american care lupta in Ucraina explica de ce soldații din unitatea sa prefera armele sovietice

14:05, 21.04.2024 - Un veteran american care lupta in Ucraina a dezvaluit ca soldații din unitatea sa prefera sa foloseasca arme din epoca sovietica in locul celor moderne, intrucat muniția este mai ușor de gasit și poate fi luata inclusiv de la inamicii ruși.

Ucraina recunoaste dreptul postum la reproducere al militarilor cazuti pe front. Soldații pot sa-si congeleze sperma

20:31, 12.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a promulgat marti o lege care le permite militarilor sa-si congeleze celulele reproducatoare astfel incat, in cazul decesului, sa poata fi folosite pentru a avea urmasi cu ajutorul tehnicilor de reproducere asistata, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres

Ucraina recunoaște „dreptul postum la reproducere” al militarilor care au murit pe front

20:05, 12.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a promulgat marti o lege care le permite militarilor sa-si congeleze celulele reproducatoare astfel incat, in cazul decesului, sa poata fi folosite pentru a avea urmasi cu ajutorul tehnicilor de reproducere asistata, informeaza agentia EFE, preluata de Agerpres.

Soldații ucraineni vor putea avea urmasi chiar si dupa moarte

19:56, 12.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a promulgat marti o lege care le permite militarilor sa-si congeleze celulele reproducatoare astfel incat, in cazul decesului, sa poata fi folosite pentru a avea urmasi cu ajutorul tehnicilor de reproducere asistata, relateaza agentia EFE. Legislativul de la…

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.

Bazele secrete ale SUA din padurile Ucrainei: temuții soldații din Unitatea 2245 intra in joc

08:40, 27.02.2024 - O rețea de baze de spionaj susținute de CIA, inclusiv 12 baze langa granița cu Rusia, a fost construita in ultimii opt ani in Ucraina. Baze care - relateaza "New York Times" - fac parte din stransa colaborare dintre agenția americana și Kiev. Un parteneriat crucial in lupta impotriva Rusiei, care…


Ce parere ai despre aceasta stire?