Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția Germaniei după ce Iranul a atacat bazele americane din Irak

Publicat:

Un purtator de cuvant al armatei germane a declarat miercuri dimineața ca militarii germani, aflați intr-o baza militara vizata de atacul iranian in Irak, sunt teferi, relateaza site-ul agenției Reuters, scrie Mediafax.

"Sunt in contact cu camarazii din Erbil. Sunt bine, avand in vedere circumstanțele", a declarat oficialul german.

Situație exploziva in Orient: Pagubele suferite de SUA dupa valul de rachete iraniene

Aproximativ 115 militari germani sunt staționați la Erbil, in Kurdistanul irakian.

In cursul nopții de marți spre miercuri, Iranul a lansat zeci de rachete

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a atacat masiv Ucraina in aprilie. Zelenski: „Au folosit 300 de rachete, 300 de drone și mii de bombe ghidate”

16:50, 02.05.2024 - Rusia a folosit peste 300 de rachete, aproximativ 300 de drone de tip Shahed si peste 3.200 de bombe ghidate in atacurile din aprilie asupra Ucrainei, a declarat joi presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, relateaza Reuters.

Rusia susține ca a doborat șase rachete americane de tip ATACMS. Ar fi fost interceptate deasupra Crimeei ocupate

16:50, 30.04.2024 - Rusia a anuntat, marti, ca sistemele sale de aparare aeriana au doborat sase rachete ATACMS (Army Tactical Missile Systems) produse in SUA si lansate de Ucraina in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

Nebunia s-a declanșat pe burse, dupa ce Israelul a atacat Iranul: Prețul petrolului a luat-o razna

09:55, 19.04.2024 - Actiunile si obligatiunile asiatice au scazut vineri, in timp ce monedele de refugiu, aurul si titeiul au crescut, dupa stirile ca Israelul a atacat Iranul, intensificand ingrijorarile cu privire la un conflict regional mai amplu care ar putea pune in pericol aprovizionarea cu petrol, transmite Reuters.

Iranul a atacat Israelul cu sute de drone și rachete. Peste 300 de drone au fost lansate.

09:10, 14.04.2024 - Iranul a lansat sambata noaptea un atac major „fara precedent” asupra Israelului, lansand peste 300 de drone, rachete de croaziera și rachete balistice. Aproape toate proiectilele care au vizat Israelul au fost doborate.

Israelul a fost atacat de Iran cu sute de drone si rachete

09:06, 14.04.2024 -   Iranul a lansat peste 100 de drone inarmate spre Israel ca represalii la un presupus atac israelian in Damasc care a ucis mai multi comandanti iranieni de rang inalt. Fortele de Aparare ale Israelului au confirmat ca Iranul a lansat rachete balistice in cadrul atacului sau. Potrivit rapoartelor externe,…

Rebelii Houthi anunta ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene

19:10, 07.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen au declarat ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene, in cele mai recente atacuri din campania lor in sprijinul palestinienilor in razboiul din Gaza, relateaza Reuters.

Iranul a livrat Rusiei aproximativ 400 de rachete balistice in acest an

19:50, 21.02.2024 - Iranul a furnizat Rusiei in cele nici doua luni care au trecut de la inceputul anului un numar mare de rachete balistice sol-sol puternice, au declarat sase surse pentru Reuters, ceea ce dovedeste aprofundarea cooperarii militare dintre cele doua tari sanctionate de SUA intr-un moment in care Ucraina…

Iran a aprovizionat Rusia cu sute de rachete balistice. Livrarile au inceput in ianuarie și vor continua

19:05, 21.02.2024 - Iranul a furnizat Rusiei un numar mare de rachete balistice puternice sol-sol, au declarat șase surse pentru Reuters, fiind o dovada clara a evoluției cooperarii militare dintre cele doua țari sancționate de SUA și Uniunea Europeana.


Ce parere ai despre aceasta stire?