Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția Claudiei Pătrașcanu, după ce Bianca Drăgușanu a vorbit despre noua operație estetică: „Te transformi într-un obiect”

Publicat:

Dupa ce Bianca Dragușanu a vorbit deschis despre urmatoarea operație estetica pe care vrea sa și-o faca, fosta soție a lui a reacționat pe masura. Claudia Patrașcanu a postat un mesaj pe rețelele de socializare, care vizeaza femeile ce apeleaza la bisturiu.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabi Badalau, noi probleme cu legea / Ce le-a cerut judecatorilor!

22:51, 16.05.2024 - Acuzat de fapte de corupție și aflat in plin scandal cu fosta partenera, artista Claudia Patrașcanu, Gabi Badalau are o noua problema de ordin juridic: a deschis un proces in care a cerut anularea unei sancțiuni contravenționale.

Știrile Antena Stars. Gabi Badalau, prima reacție in scandalul dintre mama sa și Claudia Patrașcanu. Ce spune omul de afaceri: „Ea amenința și șantajeaza” / VIDEO

16:10, 16.05.2024 - Rodica Badalau a chemat-o in judecata pe fosta nora, Claudia Patrașcanu, pentru prejudiciul de imagine. Gabi Badalau s-a implicat in acest scandal și a oferit o prima reacție, in exclusivitate la Antena Stars. Omul de afaceri a povestit care sunt motivele mamei sale pentru care a apelat la ajutorul…

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

Obiceiul la care Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu renunța nici in vacanța. Ce fac cei doi indragostiți / FOTO

09:40, 24.03.2024 - Exista un obicei la care Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu pot renunța nici macar atunci cand se afla in vacanța. Cei doi indragostiți țin cont de aspectul lor fizic, astfel ca acest lucru este foarte important pentru ei. Iata ce fac vedeta și omul de afaceri in Dubai!

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, prima vacanța impreuna, dupa ce afaceristul a scapat de controlul judiciar. Unde și-a dus iubita / FOTO

14:20, 23.03.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna, dupa ce omul de afaceri a scapat de controlul judiciar. Iata unde și-a dus iubita, dar și ce imagini au postat cei doi indragostiți pe rețelele de socializare!

Amarah, o noua intervenție estetica. La ce operație a apelat de aceasta data cea mai virala tanara transgender / FOTO

11:10, 07.03.2024 - Amarah a ajuns din nou pe mana medicilor esteticieni! Cea mai virala tanara transgender de la noi a trecut, de curand, prin cabinetul specialistului, acolo unde a avut parte de o noua transformare. Iata la ce operație a apelat de aceasta data Amarah!


Ce parere ai despre aceasta stire?