Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RCS&RDS, somata public de CNA pentru absenta GSP TV din grila

Publicat:

al Audiovizualului au hotarat aplicarea unei somatii publice catre operatorul de cablu RCS&RDS, pentru incalcarea principiului "must-carry", in urma celor 7.367 de reclamatii primite in acest sens.

Cel mai probabil, sanctiunea priveste neincluderea postului de televiziune GSP TV in grila de programe.

GSP TV se afla intre cele 36 de televiziuni pe care operatorii de cablu dinRomania trebuie sa le retransmita in mod obligatoriu, conform principiului "must-carry" prevazut in legislatia audiovizuala.

Potrivit principiului "must-carry", radiodifuzorii…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O gospodarie din Vicovu de Sus a luat foc de la un cablu electric ros de o rozatoare in depozitul de furaje (FOTO)

13:40, 17.06.2024 - Militarii Garzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de pompieri Radauți, impreuna cu lucratorii Serviciilor voluntare pentru situații de urgența (SVSU) Vicovu de Sus, Bilca și Straja, au intervenit in noaptea de duminica spre luni cu șase autospeciale de stingere și un echipaj de prim…

Schimbari in grila de programe Kanal D. Ce se intampla cu quiz show-ul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

13:30, 31.05.2024 - Grila de programe Kanal D sufera modificari de saptamana viitoare. Quiz show-ul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” nu va mai fi difuzat lunea și marțea, de la 23:00, ci de la 21.45. Serialul turcesc „O dragoste” va aduce bucurie fanilor serialelor turcești, fiind difuzat, incepand de saptamana viitoare,…

Absența importanta la JO 2024 - O tripla campioana olimpica nu va fi prezenta la Paris

11:40, 30.05.2024 - ​Tripla campioana olimpica, gimnasta americana Gabby Douglas s-a accidentat la glezna si s-a retras de la Campionatele Statelor Unite din Texas, criteriu de calificare in echipa pentru Jocurile Olimpice de la Paris, informeaza Reuters.

Postul TV din Romania care iși schimba numele: “Veti spune ca este indrazneata”. Ce conține noua grila

22:10, 25.04.2024 - O televiziune din Romania iși modifica numele și conținutul. Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a aprobat, joi, 25 aprilie 2024, schimbarea intr-o ședința publica. Acționar al postului local este și un corespondent al Romania TV. Televiziunea din Romania care va avea alt nume Este vorba despre…

Scriitorul Rasvan Popescu si-a lansat cea de-a unsprezecea carte - "Omul Orchestra. Un Jurnal Altfel"

09:35, 24.04.2024 - Scriitorul Rasvan Popescu, membru al Consiliului National al Audiovizualului, si-a lansat, cea mai noua carte, Volumul "Omul orchestra. Un jurnal altfel". Cea de-a 11-a carte lansata este fascinanta prin propria viata si istoria recenta a Romaniei.

Absența de marca la ATP Barcelona - Campionul din ultimii ani s-a retras

14:15, 14.04.2024 - Carlos Alcaraz s-a retras in ultimul moment de la Monte Carlo Masters, iar jucatorul spaniol a fost nevoit sa renunțe și la turneul „ATP 500” de la Barcelona, pe care l-a caștigat in 2022 și 2023.

Edi Iordanescu, ședința cu Mitrița » Vedeta Baniei face totul pentru a reveni la naționala: „Nu e intamplator ce s-a intamplat dupa CFR - Craiova”

18:25, 19.03.2024 - Absența din lotul Romaniei a lui Alexandru Mitrița (29 ani), mijlocaș cu cifre foarte bune in acest sezon, 12 goluri și 10 pase decisive, a surprins fanii naționalei. Liderul Univeristații Craiova și-a recunoscut greșelile intr-un dialog cu selecționerul Edi Iordanescu și e gata sa faca orice pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?