Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzbunarea cruntă a ucrainenilor împotriva soldaților ruși care au executat prizonieri după ce se predaseră. „I-am lichidat pe toți”

Publicat:
Răzbunarea cruntă a ucrainenilor împotriva soldaților ruși care au executat prizonieri după ce se predaseră. „I-am lichidat pe toți”

O mica unitate de soldați ai Brigazii 47 Mecanizate ucrainene a executat o misiune de razbunare impotriva unui grup de soldați ruși care au executat prizonieri pe front, chiar daca aceștia din urma se predasera. Imagini din timpul misiunii, dar și cu actul barbar al rușilor au aparut in mediul online, iar canalul a realizat un interviu cu doi dintre soldații ucraineni care au participat la misiune.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia, acuzata ca folosește sistematic atacuri chimice impotriva soldaților ucraineni: „Zilnic, una, doua grenade cu gaz”

10:10, 07.04.2024 - Soldații ucraineni descriu atacuri rusești cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii incearca sa-i disloce de pe pozițiile incorporate, potrivit The Guardian. Folosirea acestor substanțe pe timp de razboi este interzisa.

Prizonieri de razboi din Africa și Asia marturisesc cum au fost ademeniți in Rusia și trimiși sa lupte impotriva Ucrainei

16:05, 20.03.2024 - Opt prizonieri de razboi originari din Cuba (America de Nord), Nepal (Asia), Sierra Leone si Somalia (Africa) au marturisit in cadrul unei conferinte de presa organizate la Kiev ca au fost ademeniti in Rusia cu promisiuni de salarii mari, dar au fost inselati si au fost trimisi pe front.

Kievul acuza din nou armata rusa ca a impușcat prizonieri de razboi ucraineni. „I-au executat fara mila”

00:15, 26.02.2024 - Trupele ruse au ucis cel putin sapte soldati ucraineni care s-au predat ca prizonieri de razboi in apropiere de Bahmut, in regiunea Donetk, la 24 februarie, a raportat Comisarul insarcinat cu drepturile omului in Parlamentul Ucrainei, Dmitro Lubinet.

Ucraina acuza Rusia ca a executat prizonieri de razboi raniți

01:10, 19.02.2024 - Autoritațile ucrainene au declarat, duminica, ca au deschis o ancheta in legatura cu uciderea unor militari ucraineni prizonieri de razboi, șase in orașul Avdiivka și doi intr-un sat din aceeași regiune.

Razbunare crunta dupa o inchiriere pe Airbnb! Propietara i-a trimis imagini compromițatoare soției unui barbat care ii lasase o recenzie proasta

22:25, 15.02.2024 - Razbunare crunta dupa o inchiriere pe Airbnb! Propietara i-a trimis imagini compromițatoare soției unui barbat care ii lasase o recenzie proasta Situație ca in comediile americanești, dupa ce propietara unui Airbnb a trimis poze compromițatoare soției unui barbat care venise cu amanta pe proprietate.…

Rușii au taiat principala cale de comunicații a ucrainenilor la Avdiivka. Imagini dure cu voluntari SUA și UK care se bat cu rușii

10:05, 14.02.2024 - Unitațile ruse au reușit sa taie așa-numita „Șosea Industriala”, o linie-cheie de comunicații folosita de armata ucraineana in apararea orașului Avdiivka. Șoseaua facea legatura intre o fosta uzina de cocs - locul unde s-au desfașurat lupte crancene in ultimele luni - și orașul in sine. Deși aceasta…

Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan" - 105 ani de la infiintare.

00:00, 07.02.2024 - 6 februarie 1919. Actul de nastere al Brigazii 81 Mecanizate "General Grigore Balan, continuatoarea traditiilor de lupta a Regimentelor 81 Infanterie "Dej" si 223 Mecanizat "Bobalna". Istoria este sufletul unei tari, iar aceasta unitate militara, prin faptele sale de arme, a devenit in timp una dintre…

SUA continua razbunarea și anunța ca vor continua sa atace ținte din Siria și Irak: „Trimitem un mesaj clar. Nu s-a terminat”

19:50, 04.02.2024 - SUA isi vor „continua” represaliile impotriva gruparilor pro-iraniene din Irak si Siria, a declarat duminica consilierul pentru securitate nationala al Casei Albe, Jake Sullivan, care a refuzat sa spuna daca loviturile impotriva Iranului sunt excluse, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?