Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Războiul spionilor. Reacţia diplomaţiei americane faţă de condamnarea la închisoare în Rusia a unui fost puşcaş marin

Publicat:

se declara „indignate” de condamnarea la inchisoare in Rusia a fostului puscas marin , declarat vinovat de spionaj, si reclama eliberea „imediata” a acestuia, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

Ce se intampla la Moscova? Deplasarile oficialilor in strainatate, limitate drastic

19:21, 19.04.2024 - Moscova se teme de spionaj. Astfel ca, Rusia face tot mai dificila deplasarea in strainatate pentru unii oficiali, din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obțina acces la secrete de stat intr-un moment in care se desfașoara cea mai grava criza a relațiilor cu Occidentul din ultimii…

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

Reacția Chinei la acuzația ca ajuta Rusia in razboiul din Ucraina: „China nu accepta nicio critica sau presiune in acest sens”

14:30, 10.04.2024 - China a declarat miercuri, 10 aprilie, ca respinge orice „critici sau presiuni" care vizeaza legaturile sale cu Rusia. Aceasta declarație vine dupa ce Statele Unite au avertizat ca vor trage la raspundere Beijingul daca Rusia reușește sa faca noi castiguri teritoriale in Ucraina, informeaza News.ro,…

Fostul puscas marin Paul Whelan: 'Daca au ajuns la Navalnii, pot ajunge si la mine'

09:50, 06.03.2024 - Fostul puscas marin Paul Whelan, detinut in Rusia de mai bine de cinci ani, a declarat, pentru CNN, ca moartea opozantului Aleksei Navalnii in inchisoarea rusa luna trecuta este "extrem de ingrijoratoare" pentru el, conform News.ro. "Nu pot spune prea multe din motive evidente, dar un lucru pe care…

Navalnii, la un pas de a fi eliberat „in cadrul unui schimb de prizonieri” inainte de a muri

15:16, 26.02.2024 - Opozantul rus Aleksei Navalnii era, in momentul mortii sale, pe punctul de a fi eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, a declarat luni Maria Pevcih, o aliata a lui. Ea sustine teza ca presedintele Vladimir Putin ar fi ordonat ca disidentul sa fie ucis, relateaza Reuters. Vorbind pe YouTube, Pevcih…

Reacția lui Donald Trump, dupa ce Putin a spus ca il prefera pe Biden ales din nou președintele SUA: „Va oferi Rusiei totul, inclusiv Ucraina, cadou”

09:25, 15.02.2024 - Fostul președinte Donald Trump a spus ca este un „compliment” pentru el declarația președintele rus Vladimir Putin, care, intrebat pe cine ar prefera președintele Statelor Unite dupa alegerile din noiembrie, a raspuns ca pe rivalul sau, președintele Joe Biden, scrie US TodayVorbind cu susținatorii sai…

O pensionara din Rusia a fost condamnata la 5 ani si jumatate de inchisoare pentru ca a criticat razboiul din Ucraina

16:50, 29.01.2024 - Un tribunal din Rusia a condamnat luni o pensionara in varsta de 72 de ani la o pedeapsa de cinci ani si jumatate de inchisoare, fiind acuzata ca a distribuit doua mesaje considerate a fi ostile ofensivei ruse din Ucraina, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?