Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Războiul” din penitenciare. Agenţii şi deţinuţii se acuză reciproc de violenţe

Publicat:

Angajatii din penitenciare sunt frecvent victime ale violentelor detinutilor. Riscurile sunt mai mari in momentul in care inculpatii se afla in tranzit de la un penitenciar la altul. Pe rolul instantelor sunt numeroase dosare de ultraj la adresa... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stoltenberg acuza China ca ajuta Rusia in razboiul impotriva Ucrainei. „Nu poti sa mergi in ambele directii”

13:26, 25.05.2024 - Sprijinul Chinei pentru Moscova este un factor crucial in razboiul Rusiei impotriva Ucrainei, a declarat secretarul general al NATO Jens Stoltenberg intr-un interviu acordat ziarului german Welt am Sonntag.

VIDEO/ Bloc prabușit in Belgorod in urma unui atac cu racheta - Rușii și ucrainenii se acuza reciproc

15:35, 12.05.2024 - Intrarea unui bloc de 10 etaje s-a prabușit in Belgorod din Rusia pe 12 mai, a informat guvernatorul Vyacheslav Gladkov.Gladkov a susținut fara dovezi ca o cladire din districtul Harkovskaya Gora a fost lovita de un proiectil ucrainean in timpul unei alerte de raid aerian in regiune.

Video - Greta Thunberg cere boicotarea la Eurovision a Israelului, pe care-l acuza de genocid in Fasia Gaza

23:05, 09.05.2024 - Activista ecologista Greta Thunberg a manifestat joi impreuna cu mii de persoane la Malmo, in Suedia, impotriva participarii Israelului la Eurovision, in semn de protest fata de Razboiul din Fasia Gaza, relateaza BFMTV.

Arme chimice in Ucraina? SUA și Rusia se acuza reciproc

13:40, 02.05.2024 - Americanii ii acuza pe ruși ca folosesc arme chimice in Ucraina deși utilizarea lor este interzisa. Oficialii Departamentului de Stat al SUA susțin ca pe front a fost folosita cloropicrina, o substanța care provoaca sufocarea vicitimelor, relateaza Mediafax.

Razboiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt continua. Actrița il acuza pe fostul soț de abuzuri fizice

17:25, 05.04.2024 - Deși razboiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pentru podgoria din Franța se apropie de final, dispute vechi sunt reaprinse, avand in vedere noile documente oficiale in care se vorbește despre „abuzuri fizice” indurate de actrița.

Angajații din penitenciare ies in strada. Proteste de amploare la Botoșani și Gorj

11:16, 21.03.2024 - Zeci de angajați s-au strans in fața Penitenciarului Botoșani, nemulțumiți de salarii și condițiile de munca. Agenții cer aplicarea Legii unitare a salarizarii prin care, spun ei, vor putea obține o majorare cu 25% a veniturilor."Iesim in strada pentru aplicarea Legii 153, pentru ca de doi ani de zile…

Angajații din penitenciare ies in strada. Proteste de amploare la Botoșani și Gorj

11:06, 21.03.2024 - Zeci de angajați s-au strans in fața Penitenciarului Botoșani, nemulțumiți de salarii și condițiile de munca. Agenții cer aplicarea Legii unitare a salarizarii prin care, spun ei, vor putea obține o majorare cu 25% a veniturilor."Iesim in strada pentru aplicarea Legii 153, pentru ca de doi ani de zile…

Imagini șocante din subsolul unui spital condus de Rafila. Angajații acuza: Cade pipi in mancare! Reacția unitații medicale

07:45, 19.03.2024 - "Ne aflam la spitalul Sfantul Pantelimon. La subsol, uitați-va in ce condiții ne putem schimba. In fiecare dimineața imi curge apa in cap din aceasta conducta. In fiecare zi, de cate ori merg la munca, iar fetele trec cu masa pe aici iar apa picura in oale. Picura niște pipi. In fiecare dimineața, da.…


Ce parere ai despre aceasta stire?