Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Războiul continuă! Gabi Mureşan sare la gîtul lui Raul Rusescu: "Să mă dea în judecată! Se plînge ca o domnişoară"

Publicat:

Conflictul dintre si inceput in turul campionatului la meciul dintre Tg. Mures si Steaua continua. Atunci fotbalistul muresenilor i-a aplicat un cot in figura atacantului stelist, iar acesta din urma a avut nevoie de o operatie foarte dificila. 

Tweet

a fost nevoit sa joace cu o masca de protectie dupa acel incident si a declarat ieri ca va merge la Tribunalul de pentru a-si cauta dreptatea, iar astazi Muresan a avut o reactie neasteptata.

"Sa fie sanatos Rusescu, sa ma dea in judecata unde vrea el! Vad ca se plinge

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Redactorul-șef The Sunday Times contesta decizia TAS in cazul Halep: „Și daca luam scenariul favorabil ei, doza necesara era de 50 de ori mai mare!”

18:10, 27.03.2024 - Howard Jacobs, avocatul american al Simonei Halep, cel care a aparat-o pe sportiva din Romania in procesul privind suspendarea pentru dopaj, a reacționat in urma unui articol de opinie din ziarul britanic The Sunday Times, in care autorul pune sub semnul intrebarii decizia judecatorilor de la Tribunalul…

Experta britanica intervine in conflictul Halep versus Wozniacki: „E corect moral? Un lucru e cert”

15:45, 23.03.2024 - Annabel Croft (57 de ani), fosta jucatoare de tenis, locul 24 in lume la un moment dat, in prezent experta a televiziunii britanice Sky Sports, s-a pronunțat in cazul Simonei Halep, care a revenit in circuit post-suspendare grație unui wild card primit la turneul de la Miami. Cu suspendarea pentru dopaj…

Halep a plecat la Miami, pentru primul turneu dupa un an și jumatate de pauza. "Parca nici nu știam ce sa mai imi pun in geanta"

10:00, 11.03.2024 - Simona Halep a plecat luni dimineața spre Statele Unite, unde va juca in primul sau turneu dupa un an și jumatate de pauza. A primit o invitație la Miami inca de a doua zi dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea.

ITIA a fost instruita sa ii compenseze Simonei Halep cheltuielile de judecata

11:50, 07.03.2024 - Interdicția de patru ani pentru dopaj impusa Simonei Halep a fost redusa la noua luni de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Acesta a dispus și ca ITIA sa compenseze o parte din costurile de judecata suportate.

Lumea sportului international saluta revenirea Simonei Halep

08:55, 06.03.2024 - Mari campioni din lumea tenisului, precum Chris Evert, Boris Becker sau Juan Martin Del Potro, au salutat reducerea suspendarii Simonei Halep de la 4 ani la 9 luni de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne si iminenta ei revenire in circuitul WTA.

Simona Halep poate reveni pe teren. Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus semnificativ suspendarea

17:50, 05.03.2024 - TAS a admis recursul depus de Simona Halep și a redus perioada de suspendare a acesteia de la 4 ani la 9 luni. Juriul TAS a stabilit in unanimitate ca perioada de patru ani de suspendare impusa de ITF trebuie redusa la o perioada 9 luni, incepand cu 7 octombrie 2022. Perioada a expirat la […] Articolul…

Ce a spus Simona Halep dupa noua ore de audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne

09:45, 08.02.2024 - S a derulat prima zi de audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne TAS , for la care Simona Halep a atacat decizia prin care a primit o suspendare de patru ani dupa ce Agentia Internationala pentru Integritatea Tenisului ITIA a gasit o vinovata de dopaj.Audierile dureaza trei zile, iar,…

Au inceput audierile la TAS in cazul de dopaj al Simonei Halep

12:45, 07.02.2024 - Simona Halep, fost lider WTA si dubla castigatoare de Grand Slam, a sosit miercuri dimineata la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru a contesta suspendarea de patru ani pentru dopaj, relateaza AFP citata de news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?