Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război între episcopii catolici polonezi și IKEA - Ce acuză Bisrica

Publicat:

Episcopii catolici polonezi au denuntat sambata "indoctrinarea LGBT" exercitata, potrivit lor, de grupul suedez Ikea, si au luat apararea unui salariat recent concediat care s-ar fi opus acestui lucru cu citate din biblie, relateaza AFP potrivit Agerpres.
, angajatul a facut "afirmatii discriminatorii" dupa publicarea intr-un e-mail intern al grupului a unui articol care prezenta politica de toleranta de la Ikea, cu prilejul Zilei mondiale impotriva homofobiei si transfobiei celebrata pe 17 mai.

"Din punct de vedere al legii si in special al etichetei si al bunului…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prințul William, dezvaluiri despre starea de sanatate a Prințesei Kate. Ce i-a marturisit unui veteran de razboi

11:10, 06.06.2024 - Prințul William a fost intrebat daca prințesa Kate „se simte mai bine” dupa diagnosticul de cancer, in timpul unei apariții in Anglia, miercuri, pentru a marca cea de-a 80-a aniversare a Zilei Z.

Sub semnul speranței, episcopii catolici din Romania reuniți in sesiune plenara la Oradea

16:10, 16.05.2024 - Speranța a fost un numitor comun al discuțiilor de la intalnirea episcopilor romano-catolici și greco-catolici din Romania, reuniți la Oradea in perioada 13-15 mai 2024, pentru sesiunea plenara de primavara a Conferinței Episcopilor din Romania (CER). Intalnirea a fost gazduita de Episcopia Romano-Catolica…

Zaharova acuza NATO ca se pregatește „serios” pentru un razboi cu Rusia: „Sa recunoaștem asta”

16:10, 04.05.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a afirmat sambata ca exercitiile militare cu o durata de patru luni ale NATO in apropierea granitelor Rusiei, cunoscute sub numele de Steadfast Defender, sunt dovada ca alianta se pregateste pentru un potential conflict cu Rusia, transmite…

Razboi in Ucraina, ziua 795: Fortele ucrainene anunta ca au respins 59 de atacuri

07:30, 28.04.2024 -   In total, 71 de situatii de lupta au avut loc pe linia frontului pe parcursul zilei, potrivit Statului Major General.Avioanele ucrainene au lovit 16 zone in care erau concentrate trupe rusesti.Apararea aeriana a Ucrainei a distrus o racheta aeriana ghidata Kh-59 a rusilor.Pe parcursul zilei, armata…

Razboi in Ucraina, ziua 775. Ucraina acuza Rusia ca a folosit arme chimice pe linia frontului

08:35, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza atacuri cu gaze efectuate "aproape zilnic" de ruși pe linia frontului, in timp ce trupele Moscovei incearca sa-i disloce de pe pozițiile defensive, relateaza presa internaționala.

Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza Rusia ca a folosit ilegal gaze chimice in atacurile asupra lor

00:10, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni descriu atacuri ilegale cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii ruși incearca sa-i disloce de pe pozițiile pe care sunt, potrivit The Guardian.

Razboi in Ucraina, ziua 768. Rusia acuza oficial Ucraina de implicare in atacul terorist de la Crocus Hall

00:06, 01.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 768. Un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova susține ca toate urmele crimelor masacrului de saptamana trecuta, in care au murit 143 de persoane, duc catre regimul de la Kiev.

Emmanuel Macron a ridicat tonul la Benjamin Netanyahu: Il acuza de crime de razboi

23:25, 24.03.2024 - Presedintele francez, Emmanuel Macron, a ridicat tonul duminica la premierul israelian, Benjamin Netanyahu, exprimandu-si din nou "opozitia ferma" fata de o ofensiva la Rafah si avertizand ca "transferul fortat de populatie constituie o crima de razboi", transmite AFP. In cursul unei convorbiri telefonice…


Ce parere ai despre aceasta stire?