Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Ucraina, ziua 682. Autorităţile din Belgorod le propun locuitorilor evacuarea, departe de frontiera cu Ucraina

Publicat:
Război în Ucraina, ziua 682. Autorităţile din Belgorod le propun locuitorilor evacuarea, departe de frontiera cu Ucraina

Razboi in Ucraina, ziua 682. Autoritatile ruse din Belgorod, aflat in apropierea frontierei cu Ucraina, le-au propus locuitorilor sa evacueze orasul, un lucru care arata ingrijorarea tot mai mare din localitate.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol si foto: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 779 | Autoritatile din Harkov au ordonat evacuarea fortata a familiilor cu copii

00:05, 12.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 779. Autoritatile din regiunea Harkov (estul Ucrainei), care a fost puternic lovita de bombardamente rusesti, au ordonat evacuarea fortata a familiilor cu copii din 47 de sate din apropierea frontierei, relateaza dpa.

Razboi in Ucraina, ziua 775: Rusia anunta ca a distrus 15 drone ucrainene deasupra regiunilor sale de frontiera

07:00, 08.04.2024 - UPDATE:Rusia a anuntat, duminica, ca a distrus 15 drone ucrainene deasupra regiunilor sale de frontiera Belgorod si Briansk.Regiunile sunt in mod regulat tinta atacurilor din partea Kievului. Ministerul rus al Apararii a precizat ca 12 dintre drone au fost distruse deasupra regiunii Belgorod. 

Fragmente de drona, descoperite in Republica Moldova. Accesul in zona a fost restricționat

07:20, 07.04.2024 - Fragmentele sunt in prezent analizate de specialiști, precizat spus polițistul de frontiera. Autoritațile din Republica Moldova nu au pentru moment informații despre ziua in care drona s-a prabușit.Fragmentele ei au fost gasita in jurul orei 14.15. iar autoritațile „au venit imediat la fața locului”,…

Apel la evacuare intr-un district din regiunea Belgorod, la granița cu Ucraina: „Situația ramane tensionata, luați decizia corecta”

17:20, 21.03.2024 - Autoritațile districtului municipal Graivoron, situat la granița cu Ucraina, au facut apel la evacuare in contextul continuarii luptelor in zona la noua zile de la incursiunea unor combatanți anti-Kremlin.

Haos in Rusia. Trupele Kremlinului se lupta cu grupari paramilitare ruse anti-Putin, care vor sa

17:36, 14.03.2024 - Incursiunile si raidurile aeriene s-au multiplicat in ultimele zile si intervin in timp ce rusii sunt chemati la urne - incepand de vineri si pana duminica - intr-un scrutin prezidential care garanteaza o realegere triumfala a lui Vladimir Putin, scrie news.ro.Garda Nationala rusa (Rosgvardia) a anuntat…

Ucraina acuza Rusia ca a executat prizonieri de razboi raniți

01:10, 19.02.2024 - Autoritațile ucrainene au declarat, duminica, ca au deschis o ancheta in legatura cu uciderea unor militari ucraineni prizonieri de razboi, șase in orașul Avdiivka și doi intr-un sat din aceeași regiune.

Razboi in Ucraina, ziua 719. Scandalul Starlink pentru Rusia: Kremlinul neaga ca folosește terminalele lui Elon Musk

13:20, 12.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 719. Poliția de Frontiera din Chișinau a informat ca, in zona frontierei moldo-ucrainene, in apropierea localitații Etulia, raionul Vulcanești, au fost depistate fragmente de drona de tip „Shahed”.

Razboi in Ucraina, ziua 719. Mai multe fragmente de drone Shahed au fost gasite in Republica Moldova, langa granița cu Ucraina

00:10, 12.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 719. Poliția de Frontiera din Chișinau a informat ca, in zona frontierei moldo-ucrainene, in apropierea localitații Etulia, raionul Vulcanești, au fost depistate fragmente de drona de tip „Shahed”.


Ce parere ai despre aceasta stire?