Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Ucraina - Ziua 455: Rusia continuă luptele în interiorul granițelor sale. Șeful NATO, anunț decisiv privind primirii Ucrainei în alianță - LIVE TEXT

Publicat:

UPDATE 19:05 - Șeful NATO, ferm in privința primirii Ucrainei in alianța: ”Nu este pe agenda”Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat miercuri, 24 mai, ca Ucraina nu va putea adera la alianța atat timp cat razboiul continua.”Cred ca toata lumea și-a dat seama ca a deveni membru in mijlocul unui razboi nu este pe agenda”, a declarat șeful NATO la un eveniment organizat de German Marshall Fund of the US la Bruxelles, potrivit The Guardian . El a adaugat ca ”problema este ce se va intampla cand se va termina razboiul”.UPDATE 17.40 - Liderul grupului paramilitar Wagner, Evgheni Prigojin,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce planuri are Rusia cu centrala nucleara de la Zaporojie. Anunțul facut dupa discuțiile cu șeful AIEA

17:05, 28.05.2024 - Aleksei Lihacev, directorul Rosatom, a anunțat ca s-a ajuns la un acord cu privire la siguranta centralei nucleare de la Zaporojie, in urma discutiilor de la Kaliningrad dintre o delegatie a Rosatom si cea condusa de directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi.

Razboi in Ucraina, ziua 784. Seful AIEA: "Ne apropiem periculos de un accident nuclear la centrala din Zaporojie"

00:05, 17.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 784. "Ne apropiem periculos de un accident nuclear", a declarat Rafael Grossi, directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), in fata Consiliului de Securitate al ONU.

„Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la Zaporojie, a avertizat seful AIEA

09:25, 16.04.2024 - „Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la Zaporojie, a avertizat luni seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, denuntand recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

Centrala Zaporojie. Ne apropiem ”periculos de un accident nuclear”

05:40, 16.04.2024 - „Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la Zaporojie, a avertizat luni seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, denuntand recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP. Centrala nucleara ucraineana din Zaporojie, ocupata din martie 2022 de…

'Ne apropiem periculos de un accident nuclear' la cea mai mare centrala din Europa, avertizeaza șeful AIEA

00:01, 16.04.2024 - "Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, denuntand recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

Șeful AIEA a venit in Romania. Discuții cu ministrul de Externe despre pericolul de la centrala nucleara Zaporojie

17:45, 08.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu, a avut luni o intrevedere cu directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, aflat in vizita in Romania.

Ministrul de Externe, discuții cu șeful AIEA despre atacurile Rusiei in Ucraina

17:30, 08.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe Luminita Odobescu a avut, luni, o intrevedere cu Directorul General al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, aflat in vizita in Romania. Cei doi au discutat despre atacurile succesive asupra centralei nucleare de la Zaporojie.

Centrala nucleara de la Zaporojie a fost atacata de dronele ucrainene, acuza administrația instalata de ruși

17:45, 07.04.2024 - Ucraina a atacat și lovit duminica, 7 aprilie, cupola de deasupra unuia dintre reactorele oprite ale centralei nucleare din Zaporojie, aflata sub controlul forțelor ruse, deși nivelurile de radiații sunt normale și nu au existat pagube grave, a anunțat administrația sitului, instalata de Moscova, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?