Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Ucraina, ziua 390. Zelenski: Mandatul de arestare a liderului rus, un punct de cotitură

Publicat:
Război în Ucraina, ziua 390. Zelenski: Mandatul de arestare a liderului rus, un punct de cotitură

Razboi in Ucraina, ziua 390. Presedintele ucrainean a afirmat, duminica, intr-un nou discurs, ca mandatul de arestare emis de pe numele lui reprezinta "un punct de cotitura".

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol si foto: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 390. Alianța nucleara China-Rusia devine mai puternica | Riposta Statelor Unite

21:56, 20.03.2023 - Razboi in Ucraina, ziua 390. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, duminica, intr-un nou discurs, ca mandatul de arestare emis de Curtea Penala Internationala pe numele lui Vladimir Putin reprezinta "un punct de cotitura".

Razboi in Ucraina, ziua 390. Ministru eston: "Statele UE vor face achizitii comune de armament pentru Ucraina"

18:51, 20.03.2023 - Razboi in Ucraina, ziua 390. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, duminica, intr-un nou discurs, ca mandatul de arestare emis de Curtea Penala Internationala pe numele lui Vladimir Putin reprezinta "un punct de cotitura".

Razboi in Ucraina, ziua 390. Vladimir Putin l-a primit pe Xi Jinping la Kremlin

16:50, 20.03.2023 - Razboi in Ucraina, ziua 390. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, duminica, intr-un nou discurs, ca mandatul de arestare emis de Curtea Penala Internationala pe numele lui Vladimir Putin reprezinta "un punct de cotitura".

Razboi in Ucraina, ziua 390. "Voi reitera importanța susținerii Ucrainei pe toate planurile", declara ministrul roman de Externe

15:10, 20.03.2023 - Razboi in Ucraina, ziua 390. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, duminica, intr-un nou discurs, ca mandatul de arestare emis de Curtea Penala Internationala pe numele lui Vladimir Putin reprezinta "un punct de cotitura".

Razboi in Ucraina, ziua 390. Ucraina vede o singura cale pentru planul de pace al Chinei: "Predarea sau retragerea forțelor rusești de pe intreg teritoriul ocupat"

14:36, 20.03.2023 - Razboi in Ucraina, ziua 390. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, duminica, intr-un nou discurs, ca mandatul de arestare emis de Curtea Penala Internationala pe numele lui Vladimir Putin reprezinta "un punct de cotitura".

Razboi in Ucraina, ziua 390. Londra gazduiește o reuniune pe tema crimelor de razboi comise in Ucraina in ziua vizitei lui Xi Jinping la Moscova

12:25, 20.03.2023 - Razboi in Ucraina, ziua 390. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, duminica, intr-un nou discurs, ca mandatul de arestare emis de Curtea Penala Internationala pe numele lui Vladimir Putin reprezinta "un punct de cotitura".

Razboi in Ucraina, ziua 390. Fost lider militar separatist: "Putin și-a trimis o sosie in vizita la Mariupol"

09:40, 20.03.2023 - Razboi in Ucraina, ziua 390. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, duminica, intr-un nou discurs, ca mandatul de arestare emis de Curtea Penala Internationala pe numele lui Vladimir Putin reprezinta "un punct de cotitura".

Chiar daca Ucraina nu recunoaște Curtea Penala Internaționala, Zelenski se bucura dupa ce instituția a emis un mandat de arestare pe numele lui Putin

00:00, 20.03.2023 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, duminica, intr-un nou discurs, ca mandatul de arestare emis de Curtea Penala Internationala pe numele lui Vladimir Putin reprezinta “un punct de cotitura”, relateaza News.ro. El a subliniat ca Rusia va fi trasa la raspundere pentru “fiecare act de…


Ce parere ai despre aceasta stire?