Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război împotriva fumătorilor. Cît va costa un pachet de țigări în Franța

Publicat:

Prețul pachetului de țigari va crește de șase ori in Franța, urmind sa ajunga la 10 euro la finele lui 2020. O prima majorare, de 35 de eurocenți, urmind sa fie aplicata in acest an, a declarat miercuri ministrul francez al Sanatații, , informeaza AFP, citata de Agerpres. „Vom armoniza prețul pachetului de țigari, in special prețurile cele mai mici, printr-o creștere medie de 35 de euro

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

A fost autorizata o noua terapie genica impotriva hemofiliei

01:20, 14.05.2024 - Gigantul farmaceutic Pfizer a anuntat ca a primit aprobarea in Statele Unite pentru o noua terapie genica impotriva hemofiliei, o boala genetica rara, care provoaca sangerari spontane si excesive, informeaza AFP, preluata de Agerpres. Noul tratament, denumit Beqvez, vizeaza hemofilia B si este administrat…

Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

10:30, 08.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, potrivit mediafax.

„Economie de razboi”. Franta ordona companiilor industriale sa sporeasca productia de rachete antiaeriane Aster

20:41, 29.04.2024 - Ministerul francez al Fortelor Armate a ordonat companiilor industriale ce participa la fabricarea de rachete antiaeriene si antibalistice Aster sa acorde prioritate in productia lor pentru aceste comenzi in raport cu altele, a anuntat luni ministrul apararii Sebastien Lecornu.

Franța se pregatește pentru un razboi naval „impotriva cuiva care vrea sa ne distruga”

20:45, 11.04.2024 - Intr-un interviu acordat publicatiei Politico, contraamiralul Jacques Mallard, comandantul grupului de lupta al portavioanelor franceze, a declarat ca forțele navale franceze iși schimba antrenamentul, pregatindu-se de razboi.

Prizonieri de razboi din Africa și Asia marturisesc cum au fost ademeniți in Rusia și trimiși sa lupte impotriva Ucrainei

16:05, 20.03.2024 - Opt prizonieri de razboi originari din Cuba (America de Nord), Nepal (Asia), Sierra Leone si Somalia (Africa) au marturisit in cadrul unei conferinte de presa organizate la Kiev ca au fost ademeniti in Rusia cu promisiuni de salarii mari, dar au fost inselati si au fost trimisi pe front.

Franța ia masuri radicale impotriva fast fashion: Ce inseamna suprataxa de mediu pentru industria textila

01:05, 16.03.2024 - Camera inferioara a parlamentului Franței a susținut o serie de masuri pentru a face moda rapida la prețuri reduse, in special articolele produse de producatorii chinezi de masa. Votul de joi face din Franța prima țara din lume care "legifereaza pentru a limita excesele modei ultra-rapide", a declarat…

Cat costa un kilogram de roșii romanești! Prețul din piețe ii poate lua prin surpindere pe mulți

12:35, 13.03.2024 - Roșiile romanești sunt apreciate pentru gustul lor dulce și pentru aroma intensa care este greu de gasit in cazul celor care vin prin import. Iata care este prețul unui singur kilogram de roșii romanești la mijlocul lunii martie 2024.

Prețul uriaș cu care au ajuns sa se vanda urzicile in piețele din Romania. Cat costa un kilogram, in anul 2024

21:20, 03.03.2024 - A inceput sezonul urzicilor in Romania, iar acest lucru se cunoaște dupa preț. Acestea s-au scumpit radical in anul 2024, iar clienții sunt nevoiți sa plateasca mai mulți bani, daca vor sa se bucure de ele și in acest an. Iata cu cat se vinde un kilogram.


Ce parere ai despre aceasta stire?