Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Râul de sânge. Imaginile care au îngrozit lumea

Publicat:

Dupa doar cateva ore, culoarea apei a revenit la normal, dar autoritatile nu au aflat deocamdata ce s-a intamplat.

Expertii analizeaza mostre de apa si cred ca este vorba de o deversare ilagala a unui colorant artificial in rau.

Cineva a profitat ca inundatiile produse de muson si a deversat substente ilegale in apa, sperand ca nimeni nu va observa, pentru ca ploile vor dilua foarte mult concentratia de colorant, explica .

Dar, pentru ca in ziua aceea nu a poluat foarte mult, raul s-a colorat in rosu.

Un incident similar a avut loc in urma cu doi ani,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire revoluționara facuta de cercetatori: O singura doza dintr-o noua clasa de antibiotice a tratat infecțiile din sange in doar 4 ore

00:11, 14.04.2024 - Rezistenta la antimicrobiene (RAM) reprezinta una dintre cele mai importante amenintari la adresa sanatatii publice si a asistentei medicale moderne. Acum, oamenii de stiinta au descoperit o modalitate complet noua de a anihila infectiile bacteriene rezistente la medicamente, scrie news.ro.

O LISTA DETALIATA Beneficiile pentru donatorii de sange

14:30, 08.04.2024 - Procesul de subscriere nu implica comisioane din partea bancilor intermediare, iar veniturile obținute din dobanzi sau caștigurile de capital sunt scutite de impozitare. The post O LISTA DETALIATA Beneficiile pentru donatorii de sange first appeared on Informatia Zilei .

Este recomandat pacienților cu diabet de tip 2

11:50, 03.04.2024 - Oamenii de știința au studiat ani de zile efectul dietei si al stilului de viata asupra diabetului de tip 2. Cercetarile au aratat ca exista o serie de factori de risc care pot declansa boala, pe langa mostenirea genetica, noteaza exquis.ro. Diabetul zaharat de tip 2 afecteaza capacitatea organismului…

Tehnologia care iți permite sa comunici cu persoane care nu mai sunt in viața | "Nu este pentru toata lumea"

23:45, 29.03.2024 - Ti-ai dorit vreodata sa fii nemuritor? Acum este posibil datorita tehnologiei. Experții americani au gasit o soluție prin care sa transforme oamenii in versiuni virtuale. Astfel, oamenii vor putea comunica cu persoane care nu mai sunt in viața.

Un barbat, arestat dupa ce și-a ucis cu sange rece concubina, in Dolj. Ce s-a descoperit in urma autopsiei

23:30, 26.03.2024 - Un barbat din județul Dolj a fost arestat in urma unei descoperiri infioratoare. Dupa ce o femeie in varsta de 46 de ani a fost gasita moarta in propria locuința, autoritațile au declanșat o ancheta ampla pentru a dezvalui circumstanțele sinistre ale tragediei. Rezultatele autopsiei au adus in lumina…

Șoc in lumea tenisului: Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a fost gasit mort in camera de hotel din Miami

13:50, 19.03.2024 - Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a fost gasit mort, la doar 42 de ani, in camera de hotel din Miami. Potrivit unor informații aparute in presa externa, un cheag de sange care s-a format in alta parte a corpului s-a desprins și a ajuns pe un vas de sange din creier, cauzandu-i embolie cerebrala.

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Creștere de 15% a donatorilor de sange, in Cluj, in urma majorarii valorii tichetelor compensatorii

17:01, 06.03.2024 - Majorarea valorii tichetelor de care beneficiaza donatorii de sange de la 67 lei la 280 de lei, la inceput de an, a aglomerat centrele de transfuzii din țara. In Cluj, numarul donatorilor a crescut cu 15%.


Ce parere ai despre aceasta stire?