Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răspunsul lui Ovidiu Ioanițoaia la acuzele lui Ionuț Chirilă: “Aberațiile lui mai degrabă mă amuză decât mă indignează. Sunt elucubrațiile unei minți deranjate”

Publicat:

, Ovidiu Ioanițoaia, ii raspunde lui Ionuț Chirila, care l-a acuzat ca a avut un rol in demiterea sa de la , ca parte a unei "conspirații" a lui . "Ii asigur pe cititori, sub cuvant de onoare, ca n-am avut niciun amestec, sub nicio forma, nici la venirea lui Chirila la Chiajna și nici la plecarea lui. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Doctorul catre pacient: - Aveți pofta de mancare?" Raspunsul te va amuza teribil

15:10, 07.05.2024 - Cu toții avem unele zile in care nu ne este ușor sa gasim motive sa zambim. Daca vrei sa te binedispui și sa iți pui un zambet pe fața, atunci ai ajuns in locul potrivit. Citește glumele din randurile de mai jos și impartașește-le cu prietenii, colegii de serviciu și chiar cu micuții din jurul tau.

Banc: "Ai incredere totala in mine, nu?" Raspunsul te va amuza teribil

16:55, 02.05.2024 - Daca alegi ca la finalul celor opt ore petrecute la serviciu sa citești cateva bancuri, aceasta poate fi o modalitate eficienta de relaxare și de a te detensiona. Cand simți ca ești obosit sau stresat, cel mai bine e sa iei o scurta pauza și sa incerci sa te binedispui citind cateva glume care, cu siguranța,…

Banc: "Tata, ma lași sa ma duc la majorat la Andrei?" Raspunsul te va amuza

11:30, 17.04.2024 - Specialiștii spun ca rasul este bun pentru sanatate. Momentele de ras zgomotos ne elibereaza, de asemenea, tensiunea din mușchi. Acest lucru duce la mai multe beneficii. Ia-ți o pauza și citește bancurile de mai jos și incearca sa te binedispui.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Banc: „De ce nu lucrezi?”. Raspunsul te va amuza

10:45, 24.03.2024 - Este duminica, așa ca trebuie sa te bucuri din plin de ultima zi de saptamana! Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iata cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: "Iubito, ai idee de ce nu ma place taica-tu?" Raspunsul te va amuza teribil 

15:41, 17.03.2024 - Un simț sanatos al umorului te poate ajuta sa faci fața momentelor grele. Rasul este un instrument puternic pentru apropierea oamenilor, gestionarea conflictelor și reducerea tensiunii. Umorul te poate ajuta sa formezi o legatura cu celelalte persoane.

A fost antrenat de Chirila și dezvaluie: „O dezamagire. Antrenamentele lui nu erau de Liga 1”

14:56, 29.02.2024 - Fostul atacant Liviu Ganea (36 de ani) spune ca a fost dezamagit de experiența pe care a avut-o alaturi de antrenorul Ionuț Chirila (58). Cei doi au colaborat la Concordia Chiajna, in stagiunea 2013-2014. Invitat la GSP Live, Ganea a acceptat provocarea de a-și caracteriza o parte din antrenorii cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?