Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rănită la un ochi, Paula Chirilă a fost trimisă la duel de colegii din ”Ultimul Trib”: ”Balivernele și lacrimile de crocodil nu mă impresionează”

Publicat:

și Ema Șerban au fost propuse la nominalizare dupa ce echipele lor au pierdut jocurile de Nominalizare și, respectiv, Salvare. Mai mult, aseara, intr-o noua ediție ””, la Antena 1, Lemurii au pierdut și proba de Teritoriu, astfel ca s-au instalat, deloc comod, pe insula pustie.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paula Chirila a fost atrasa de Connect-R: „Eram fiarta pe el”. Dezvaluirile facute de actrița la „Te cunosc de undeva!”

16:15, 11.04.2024 - Paula Chirila a recunoscut in emisiunea „Te cunosc de undeva!” ca a fost atrasa de Connect-R. Actrița și celebrul artist sunt acum colegi la show-ul de la Antena 1.Cea mai noua gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, ȋl va pune pe unul dintre concurentii sezonului…

Barca detonata la Midia. ARSVOM: „Era rasturnata, prezenta forma, culoarea distincta unei ambarcatiuni civile”

17:15, 06.04.2024 - Agentia Romana de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare (ARSVOM) a oferit, sambata, 6 aprilie, mai multe detalii despre ambarcațiunea rasturnata langa Tuzla care a fost detonata vineri, provocand spaima in randul oamenilor din zona, informeaza Replica Online.„Aceasta șalupa avea forma unei ambarcațiuni…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Romica Țociu e pe cai mari! Ii merge bine pe plan profesional: „Cand sunt eu bine, e bine toata familia! Toata lumea se bucura!”

17:20, 20.02.2024 - Romica Țociu (62 de ani) traverseaza o perioada plina și benefica din punct de vedere profesional. Indragitul actor este implicat in proiecte frumoase care il țin foarte ocupat: „Te cunosc de undeva”, acolo unde face echipa buna cu Paula Chirila, filmeaza pentru serialul „Bravo, tata!”, tot de la Antena…

Romica Țociu a schimbat echipa la Te cunosc de undeva. Ce spune despre Paula Chirila: „Danseaza un pic mai bine” EXCLUSIV

17:05, 17.02.2024 - Romica Țociu a fost caștigatorul sezonului 16 al show-ului Te cunosc de undeva, unde a facut echipa cu Adriana Trandafir. In sezonul 20, care are premiera diseara, de la ora 20.00 la Antena 1, actorul evolueaza alaturi de alta actrița – Paula Chirila. In interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri,…

Lider AUR dinamiteaza coaliția de guvernare: PNL ne cauta in teritoriu pentru alianțe impotriva PSD

20:25, 14.02.2024 - Deputatul AUR, Dan Tanasa, susține ca in jumatate dintre județele țarii, cei de la PNL cauta liderii AUR pentru a le propune alianțe electorale impotriva PSD. Tanasa a spus ca nu se pune problema acum, dar dupa alegeri se pot purta discuții. ”Jumatate din filialele PNL ne cauta sa facem alianțe,…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.


Ce parere ai despre aceasta stire?