Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raluca Olaru în semifinale la Kremlin Cup, la dublu

Publicat:

Perechea Raluca Olaru/Nadia Kicenok (Romania/Ucraina), cap de serie numarul 4, s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 500 .

Olaru si Kicenok au beneficiat in sferturi de abandonul echipei Anna Kalinskaia/Anastasia Potapova (Rusia), dupa 33 de minute de joc, la scorul 5-2 in primul set pentru romanca si colega sa.

Calificarea in semifinale este recompensata in proba de dublu a turneului de la Moscova cu un premiu total in valoare de 10.000 de dolari si cu cate 185 de puncte WTA, informeaza News.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, va cere ajutorul Rusiei, „daca trupele moldovenești intra in regiune”

10:20, 10.04.2024 - Daca Republica Moldova reactioneaza la declaratia de independenta a autonomiei Gagauziei prin trimiterea de trupe, autoritatile regionale se vor cere ajutor, inclusiv Rusiei, a declarat pentru intr-un interviu acordat la Moscova agenției ruse de stat RIA Novosti sefa Gagauziei, Evghenia Gutul, citata…

Politicieni europeni platiti de Rusia. Vera Jourova avertizeaza: 'Ceea ce a aparut in public nu este decat 'varful aisbergului''

20:55, 05.04.2024 - Vicepresedinta Comisiei Europene Vera Jourova se asteapta ca noi acuzatii sa apara in public cu privire la finantari secrete din partea Rusiei catre politicieni europeni, ca parte a unei campanii de dezinformare dusa de Moscova, relateaza vineri DPA, conform AGERPRES.

Razbunarea clocotește in ruși: atacul in care au murit 144 de oameni a provocat un salt in recrutarea in armata

14:05, 03.04.2024 - Un salt semnificativ s-a observat in Rusia in ceea ce priveste numarul de persoane care au semnat contracte pentru a se alatura fortelor armate dupa atacul sangeros de luna trecuta la o sala de concerte de langa Moscova, a declarat miercuri Ministerul Apararii rus, citat de Reuters, scrie Agerpres.…

Reacția Statele Unite la cererea autoritaților transnistrene

03:55, 29.02.2024 - Statele Unite susțin cu fermitate suveranitatea și integritatea teritoriala a Republicii Moldova, in cadrul granițelor sale recunoscute internațional, a declarat ieri Departamentul de Stat american, ca reactie la cererea autoritaților transnistrene, care au solicitat Rusiei masuri de protecție in fața…

Reexport pentru Kremlin: Cum reușește Erevanul sa eludeze sancțiunile pentru ca a ajutat Moscova

10:55, 26.02.2024 - In timp ce Statele Unite și Uniunea Europeana incearca sa priveze Rusia de accesul la componentele folosite pentru nevoile armatei ruse, Parisul, convenind cu Erevanul, ajuta Moscova sa aiba cu ce lupta impotriva Ucrainei.

Istoric america: Rusia duce doua razboaie in paralel, unul clasic in Ucraina și un altul invizibil, de propaganda in Europa. Ce șanse are sa le caștige?

14:40, 25.02.2024 - Timothy Snyder, un renumit istoric american, avertizeaza ca Rusia duce doua razboaie in paralel, unul clasic in Ucraina și un altul invizibil, de propaganda, in Europa și SUA, menit sa faca oamenii sa creada ca Moscova este invincibila și ca orice ajutor pentru Kiev este inutil, potrivit EFE.

Transnistria va cere Moscovei alipirea la Rusia, susține un opozant transnistrean

12:45, 22.02.2024 - La congresul așa zișilor deputați de toate nivelele din Transnistria, care va avea loc pe 28 februarie, ar urma sa fie adoptata o solicitare catre Moscova privind alipirea regiunii separatiste la Federația Rusa, susșine opozantul transnistrean Ghenadie Ciorba, citat de Intofag.

O banca din Rusia s-a prabușit, in ciuda unui profit record. Clienții s-au trezit cu banii blocați

21:50, 21.02.2024 - Banca Centrala a Rusiei a anunțat miercuri ca a revocat licența bancii Qiwi Bank pentru ceea ce a numit "operațiuni de mare risc" care implica piața neagra, potrivit The Moscow Times. Anunțul vine la o luna dupa ce proprietarul Qiwi Bank, furnizorul de plați Qiwi cu sediul in Cipru, a declarat ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?