Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raluca Macovei, mesaj pentru Adi Cristea: "Să mă pupe undeva"! Ce a făcut-o pe brunetă să reacţioneze aşa

Publicat:

Cu ocazia zilei sale de nastere, a tinut sa-i transmita un mesaj special lui , cel care astazi împlineste 31 de ani.

i-a transmis lui un calduros "La multi ani", însa a tinut sa-l avertizeze în privinta fetelor care fac lucruri pe la spatele sau, folosindu-se de imaginea lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gheorghe Flutur, mesaj dur ca raspuns la criticile PSD: „Ii vad pe unii ca se fac ca uita ca au ținut județul Suceava subdezvoltat”

17:31, 13.05.2024 - Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, le-a transmis social democraților un mesaj dur ca raspuns la atacurile acestora la adresa sa de la finalul saptamanii trecute. Prezent la evenimentul de lansare a candidaturii pentru un nou mandat a primarului PNL din Radauți, Bogdan Loghin, Gheorghe Flutur…

Te cunosc de undeva! 13 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabila in Kylie Minogue. Andreea Balan: „A fost un show senzațional...” / VIDEO

00:25, 14.04.2024 - Echipa formata din Alexia și Dima s-a bucurat de transformarea primita, insa socotelile de acasa nu s-au potrivit in totalitate cu cele de la coregrafie. Cei doi au avut de pregatit un dans contemporan și au intampinat unele dificultați. Cum le-a ieșit momentul și care au fost comentariile juraților.

Te cunosc de undeva, 30 martie 2024. Cine a caștigat cea de-a șaptea ediție. Ozana Barabancea a oferit bonusul de 100 de puncte: ”Mi-a placut foarte mult” / VIDEO

00:16, 31.03.2024 - Ediția cu numarul șapte la show-ului Te cunosc de undeva a luat sfarșit! Dupa multe momente spectaculoase și emoții mari, o echipa a fost desemnata caștigatoare! Ozana Barabancea a oferit bonusul de 100 de puncte! Iata cine a caștigat ediția a șaptea!

Florin Ristei, mesaj neașteptat pentru Naomi Hedman. Ce a ținut sa ii transmita fostei sale logodnice

12:50, 25.03.2024 - Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, și-a sarbatorit recent ziua de naștere, iar artistul nu a ratat momentul de a marca evenimentul special. Concurentul Te cunosc de undeva! i-a facut o urare emoționanta, printr-o postare in mediul online.

Alina Pușcaș, șocata de momentul Ilonei și al lui Ristei la Te cunosc de undeva! „E ilegal ca Ristei sa aiba picioarele astea!”

11:55, 22.03.2024 - Pentru cea de-a șasea gala a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta i-a pus la grea ȋncercare pe Ilona și Ristei, oferindu-le ȋn gala de saptamana trecuta doar „?”. Astfel, cei doi au avut la dispozitie cu 3 zile mai putin pentru a-și pregati personajul, o artista despre care cei doi s-au pus…

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment de cabaret. Ce au spus jurații: ”Show total” / VIDEO

22:30, 09.03.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au facut show in gala de la Te cunosc de undeva din 9 martie 2024. Concurenții au pus in scena musicalul „Cabaret”, iar costumele, mișcarile și muzica, i-a lasat pe toți fara cuvinte. Cum au reacționat jurații.

„Tata, sunt blocat undeva sus, te iubesc!” Dezastru in aer: Un elicopter cu turisti s-a izbit de o cladire, la Bogota

07:06, 01.03.2024 - Dezastru in aer: Un elicopter turistic, cu sase oameni la bord, s-a zdrobit de o cladire din capitala Columbiei. Pasagerii care mergeau la un restaurant de lux s-au apucat sa isi sune rudele, ca sa isi ia ramas bun. Finalul a depasit, insa, orice scenariu de thriller de la Hollywood, scrie observatornews.ro.

Primul mesaj al Oanei Roman, dupa inmormantarea mamei sale. Cui a tinut sa multumeasca in aceste momente grele: „As fi singura pe lume fara ei”

19:05, 27.02.2024 - S-a ocupat de fiecare detaliu, dorindu-și ca desparțirea de mama sa sa fie un eveniment marcat nu doar de durere, dar și de eleganța și demnitate, așa cum a fost in viața Mioara Roman. A aparut primul mesaj al Oanei Roman, dupa inmormantarea mamei sale. Cui a tinut sa multumeasca in aceste momente grele.…


Ce parere ai despre aceasta stire?