Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ralflo, mai îndrăgostit ca niciodată! Artistul este pregătit să devină tată: "O văd mama copiilor mei / VIDEO

Publicat:

Ralflo este mai indragostit ca niciodata in aceste momente. Artistul se iubește de mai bine de doi ani cu o cantareața, care nu este inca cunoscuta. Ei bine, se pare ca perioada in care se declara un barbat singur s-a dus, caci acum dragostea i se citește pe fața. Invitat in platoul emisiunii , acesta a marturisit ca langa femeia cu care este se vede in tolul de tata. Iata ce declarații a facut!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Are doua trofee cu Dinamo, s-a apucat de antrenorat și anunța visul carierei: „Dar numai cand voi fi pregatit”

10:31, 30.03.2024 - Marius Alexe (34 de ani), caștigator al Cupei și Supercupei Romaniei in tricoul lui Dinamo, viseaza ca intr-o zi sa devina antrenorul „cainilor”. Invitat marți la GSP Live, Alexe a dezvaluit ca motivația principala pe care o are in cariera de antrenor e gandul ca la un moment dat o va antrena pe Dinamo.…

Directorul și mai mulți angajați, acuzați ca ar fi furat din lemnele pentru incalzirea copiilor dintr-un centru

18:10, 13.03.2024 - La inceputul acestei saptamani, politistii de investigare a criminalitatii economice, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau si Parchetului de pe langa Judecatoria Buzau, au efectuat perchezitii in judet, in cadrul unor dosare penale ce vizeaza acte de evaziune fiscala, delapidare,…

Star Matinal. Frații virali pe TikTok, in platoul Antena Stars. Momentul fabulos pregatit de Kalin Brothers / VIDEO

10:51, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns virali pe TikTok dintr-o pura intamplare. Cei doi au inceput sa posteze videoclipuri pe aceasta platforma in urma cu patru ani, iar in tot acest timp, au devenit cunoscuți in toata lumea.

Star Matinal. Axinte, foarte mandru de fiul lui. Baiatul celebrului actor are 17 ani: „E la informatica...” / VIDEO

11:51, 26.02.2024 - Axinte este foarte mandru de fiul lui. Baiatul celebrului actor are frumoasa varsta de 17 ani. Invitat in platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, actorul a vorbit despre fiul sau. Iata ce marturisiri a facut!

Dan Bittman confirma ca are o iubita. De ce a scos din calcul o impacare cu mama copiilor sai | VIDEO

16:20, 16.02.2024 - Invitat in cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, Dan Bittman a confirmat ca are o iubita, marturisind ca nu mai exista nicio șansa de impacare cu mama celor trei copii ai sai, scrie Libertatea pentru femei.


Ce parere ai despre aceasta stire?