Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Putin anunţă că bombardamentele asupra infrastructurii energetice ucrainene vor continua

Publicat:

„Este acum mult zgomot despre atacurile noastre asupra infrastructurii energetice a unei tari vecine. Da, o facem. Dar cine a inceput? Cine a lovit podul Crimeii? Cine a intrerupt apa in Donetk?”, a spus Putin la o ceremonie de decorare a militarilor rusi.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

In atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

01:55, 27.03.2024 - In atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina rusii au schimbat tactica, explica analistii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei tinte sute de rachete si drone de diverse tipuri, ca sa copleșeasca apararea antiaeriana. Numai in weekend-ul trecut, rusii au lansat 150 de proiectile…

Kremlinul a instruit presa de stat sa sublinieze posibile „urme ucrainene” in informațiile despre atacul terorist de la sala Crocus. Putin: partea ucraineana „pregatea o fereastra”

15:05, 23.03.2024 - Publicațiile ruse loiale au primit instrucțiuni de la Administrația Prezidențiala Rusa pentru a sublinia posibile „urme ucrainene” in informațiile pe care le dau publicitații despre atacul terorist din sala de spectacole Crocus de langa Moscova.

Explozii in centrul capitalei ucrainene Kiev: cel puțin 10 raniți

07:40, 21.03.2024 - Mai multe explozii au fost auzite joi dimineața devreme in centrul capitalei ucrainene Kiev, in urma unei alerte aeriene provocate de rachete și drone lansate de Rusia, potrivit AFP. Ultimele atacuri majore ale Rusiei asupra capitalei ucrainene au avut lo

Zelenski anunța ca a primit de la serviciile ucrainene informații despre „urmatorul plan” al rușilor: „Il vom contracara”

23:30, 04.03.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, luni seara, ca a primit un raport din partea sefului serviciului de informatii externe al tarii, Oleksandr Litvinenko, referitor la „zonele internationale sensibile” si „planurile actuale ale Rusiei” si a promis ca acesta vor fi zadarnicite.

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta anunta licitatie pentru lucrari de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

19:36, 01.03.2024 - Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a lansat un anunt de participare la licitatie privind lucrari de foraj orizontal dirijat pentru subtraversari de linii CF si sau drumuri de acces pentru lucrari de reparatii si montaj de instalatii energetice.Valoare estimata este 100.000…

FOTO | Ucrainenii din Romania au protestat in fața Ambasadei Rusiei: 'Cel mai bun Putin este Putin mort'

19:15, 24.02.2024 - Membrii comunitatii ucrainene din Bucuresti au participat, sambata, la un mars de comemorare a victimelor razboiului din Ucraina. Potrivit organizatorilor, scopul evenimentului este de a reaminti lumii ca tragedia razboiului nu s-a incheiat si, totodata, de a onora memoria celor care si-au pierdut…

Zelenski, interviu din prima linie, despre obiectivele Ucrainei. Ce spune despre Putin și pierderile ucrainene

14:35, 23.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit, intr-un interviu acordat postului de televiziune american Fox News, despre urmatoarele obiective ale Ucrainei in razboiul cu Rusia, potrivit Digi 24.

Rusia a lansat noi atacuri nocturne cu drone impotriva infrastructurii energetice ucrainene

13:00, 03.02.2024 - Rusia a lansat un atac cu 14 drone in noaptea de vineri spre sambata asupra sudului si centrului Ucrainei, dintre care noua au fost doborate, au anunțat forțele aeriene ucrainene, citate de agențiile internaționale de presa.


Ce parere ai despre aceasta stire?