Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Purtătoarea de cuvânt a MAE rus a declarat că motivul războiului este borșul. Ar fi venit beată la conferința de presă: ”Să-l împartă”

Publicat:

, directoarea Departamentului de Informare și Presa al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, a venit cu declarații de-a dreptul bizare intr-o conferința de presa, spunandu-și parerea despre cauza izbucnirii razboiului. Jurnaliștii prezenți la fața locului au dezvaluit ulterior ca purtatoarea de cuvant era beata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Purtatorul de cuvant al PSD lauda presa pentru atacurile la Cirstoiu: 'Este un merit ca a scos in fața toate potențialele probleme' (VIDEO)

22:50, 19.04.2024 - Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Lucian Romașcanu, a comentat declarațiile lui Catalin Cirstoiu, vineri, pe B1 TV. Romașcanu afirma ca „singurul om care poate decide sa se opreasca in acest moment este chiar doctorul Cirstoiu”.

Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primaria Constanța, singur in conferința de presa:”Nu am venit sa lupt impotriva organizației”

11:31, 17.04.2024 - Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primaria Constanța, a susținut, miercuri, o conferința de presa la Hotel Continental din Constanța. Acesta nu a fost insoțit de niciun lider al organizației locale a social-democraților. “Nu am venit sa lupt impotriva organizației”, a declarat Constantinescu in…

Rapid, in cadere libera: Bergodi s-a enervat la conferinta de presa

23:55, 15.04.2024 - Cristiano Bergodi le-a reprosat jurnalistilor prezenti la conferinta de presa ca vor sa il invete fotbal, iar Dan Sucu, actionarul majoritar al clubului Rapid Bucuresti, a declarat luni seara, dupa infrangerea cu Sepsi, scor 0-1, ca deciziile privitoare la antrenor se vor lua marti, noteaza news.ro.

Conferința de pace pentru Ucraina, fara Rusia

06:30, 12.04.2024 - Moscova a afirmat joi ca discutii privind Ucraina in absenta Rusiei nu au niciun „sens”, dupa ce Elvetia a anuntat cu o zi inainte ca va organiza o astfel de conferinta in iunie fara reprezentare rusa, noteaza AFP. „Am spus de multe ori ca un proces de negociere fara Rusia nu are niciun sens”, a declarat…

Zelenski. Ucraina, ”progrese in productia de rachete si de drone”

09:50, 11.04.2024 - Ucraina face progrese in productia de rachete pentru a se apara de Rusia, a declarat miercuri seara presedintele ucrainean Volodimir Zelenski in mesajul sau video difuzat zilnic, informeaza dpa. A fost demarata productia in serie si au fost dezvoltate noi modele, a spus Zelenski. Acum, este important…

Andrei Borza, la prima conferința de presa dupa scandalul de la Iași: „E regretul vieții mele, dar a venit la momentul potrivit”

14:35, 28.03.2024 - Andrei Borza (18 ani), fundașul lui Rapid, a vorbit pentru prima oara intr-o conferința de presa dupa scandalul de la Iași, atunci cand a fost surprins in club alaturi de Alexandru Albu (30 de ani). Din acel moment, tanarul aparator și-a pierdut postul de titular. Nu a fost in lot cu UTA, a fost rezerva…

Mireasa sezonul 8. Motivul pentru care Bia a venit fara Robert la Capriciile Iubirii. Se va muta singura in București

11:05, 15.03.2024 - Bia a fost prezenta la Mireasa Capriciile Iubirii și a dat cateva vești. Spune ca e nevoita sa participe la un training, astfel ca va locui in București pentru o perioada scurta, insa va merge și la Oradea, la soțul ei.

Jurgen Klopp, mirat in conferința de presa: „E jucatorul lui Arsenal și l-au imprumutat?! Interesant!”

19:30, 20.02.2024 - Jurgen Klopp (56 de ani), antrenorul lui Liverpool, l-a laudat pe Albert Sambi Lokonga (24 de ani), mijlocașul imprumutat de Arsenal la Luton Town.  Miercuri, de la ora 21:30, Liverpool primește vizita lui Luton Town in runda cu numarul 26 din Premier League. In conferința de presa care a prefațat partida,…


Ce parere ai despre aceasta stire?