Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Puciul din Myanmar: Peste 800 de manifestanţi au fost ucişi de juntă

Publicat:

Peste 800 de manifestanti au fost ucisi de fortele de securitate din Myanmar de la inceputul vastelor proteste fata de puciul militar, a anuntat marti Asociatia de Ajutorare a (AAPP), citata de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poveste groaznica din Gaza: tocmai nascuse o fetița și apoi cei 13 copii i-au fost uciși

19:55, 21.04.2024 - O fetita a fost adusa pe lume din pantecele unei palestiniene ucise alaturi de sotul si fiica ei de un atac israelian in orasul Rafah din Gaza, unde 19 persoane au murit in cursul noptii in urma intensificarii loviturilor, au declarat oficiali palestinieni din domeniul sanatatii, potrivit Reuters, informeaza…

Trei fii ai liderului Hamas, Haniyeh, uciși intr-un raid aerian israelian

20:26, 10.04.2024 - Trei fii ai liderului Hamas, Ismail Haniyeh, au fost uciși miercuri intr-un raid aerian israelian in Fașia Gaza, au anunțat gruparea islamista palestiniana și familia lui Haniyeh. Armata israeliana a declarat ca verifica acest raport., potrivit Reuters. Haniyeh, care locuiește in strainatate, in Qatar,…

Dupa ce șapte angajați umanitari au fost uciși in Gaza, Israelul demite doi ofițeri și ii cearta pe comandanți pentru "eroare"

14:51, 05.04.2024 - Ancheta israeliana referitoare la atacul aerian in care au fost uciși sapte lucratori umanitari in Gaza a constatat erori grave si incalcari ale procedurilor de catre armata. In consecinta, doi ofiteri au fost demisi, iar comandanti de rang inalt au fost mustrati in mod oficial, relateaza Reuters.

Junta din Myanmar a acceptat sa faca exerciții militare cu armata rusa

12:55, 28.03.2024 - Armata din Myanmar, un stat condus de militari in urma unei lovituri de stat, va face exerciții comune cu armata rusa. Militarii din Myanmar se confrunta cu mai multe grupari de opoziție care s-au inarmat și lupta in diferite regiuni ale țarii.

VIDEO. Țara care impune tinerilor serviciul militar obligatoriu

17:45, 11.02.2024 - Junta din Myanmar a declarat serviciul militar obligatoriu pentru toți tinerii, barbați și femei, a anunțat sambata (10 februarie) presa de stat, in timp ce se straduiește sa limiteze forțele rebele armate care lupta pentru o mai mare autonomie in diferite parți ale țarii. Toți barbații cu varste cuprinse…

Atac armat la principalul tribunal din Istanbul. 6 oameni au fost raniți, iar cei doi atacatori au fost uciși

13:10, 06.02.2024 - Șase oameni, inclusiv trei polițiști, au fost raniți intr-un atac armat, in fața unui tribunal din Istanbul. Atacatorii, un barbat și o femeie, au fost uciși in urma unui schimb de focuri cu forțele de ordine, relateaza Reuters.

Patru polițiști nigerieni au fost uciși de insurgenți islamiști

23:00, 03.02.2024 - Cel puțin patru polițiști au fost uciși in statul Borno din nord-estul Nigeria, dupa o lupta cu mai mulți barbați inarmați. Se pare ca este vorba despre insurgenți islamiști, a declarat sambata un purtator de cuvant al poliției, potrivit Reuters.

Biden anunța ca a decis cum vor raspunde SUA atacului din Iordania, unde trei militari americani au fost uciși

18:50, 30.01.2024 - Presedintele american Joe Biden a anuntat marti ca s-a hotarat asupra modului in care Statele Unite vor raspunde atacului cu drona comis duminica de grupari pro-iraniene asupra trupelor americane stationate in nord-estul Iordaniei, in apropierea frontierei cu Siria, dupa ce a examinat cum pot fi pedepsite…


Ce parere ai despre aceasta stire?