Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Puciștii din Niger au redeschis spaţiul aerian al ţării pentru toate zborurile comerciale

Publicat:

Militarii puciști din Niger au redeschis spatiul aerian al tarii pentru toate zborurile comerciale, dupa ce il inchisesera pe 6 august in urma loviturii de stat, a anuntat, luni, un purtator de cuvant al , potrivit Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Militarii ruși au intrat intr-o baza aeriana din Niger care adaposteste trupe americane

10:15, 03.05.2024 - Personal al armatei ruse a intrat intr-o baza aeriana din Niger care adaposteste trupe americane, a declarat joi pentru Reuters un inalt oficial american din domeniul apararii, un demers care vine dupa decizia juntei din Niger de a expulza fortele americane din tara.

Spatiul aerian israelian, redeschis dupa atacul iranian impotriva Israelului

10:25, 14.04.2024 - Spatiul aerian israelian, inchis in timpul noptii de sambata spre duminica chiar inainte de atacul iranian impotriva Israelului, a fost redeschis de la ora 04:30 GMT, potrivit unui comunicat al autoritatii aeroportuare israeliene.

Spațiul aerian din Israel s-a redeschis

08:35, 14.04.2024 - Spațiul aerian israelian a fost redeschis, duminica, dupa ce a fost inchis din cauza atacului Iranului asupra Israelului, relateaza Sky News.Autoritatea aeroportuara a declarat ca a fost deschis spațiul aerian israelian incepand cu ora 4.30 GMT.

Iordania iși inchide spațiul aerian pentru toate zborurile

23:05, 13.04.2024 - Iordania isi va inchide temporar spatiul aerian pentru cateva ore, incepand de la ora locala 23:00 pentru toate zborurile, inclusiv plecari, sosiri sau de tranzit, a anuntat sambata canalul mass-media de stat Al Mamlaka preluat de Rador Radio Romania.

Razboi in Ucraina, ziua 776. Un nou amplu atac aerian al rusilor. SUA vinde Kievului modernizari pentru sistemul HAWK

09:11, 10.04.2024 - Rusia a lansat 17 drone de atac și mai multe rachete care vizau sudul Ucrainei, au declarat miercuri oficiali ai forțelor aeriene și administrative ucrainene, apararea doborand 14 dintre drone și doua rachete aeriene ghidate, scrie Reuters. Comandantul forțelor aeriene ucrainene, Mykola Oleshchuk, a…

Guvernatorul Bancii Nationale a Austriei: „BCE sa inceteze sa mai subventioneze bancile”

12:00, 03.04.2024 - Banca Centrala Europeana trebuie sa inceteze sa mai subventioneze bancile comerciale si ar trebui sa reduca dobanzile platite pentru lichiditatile pe care bancile le-au luat ieftin de la banca centrala, a declarat miercuri guvernatorul Bancii Nationale Austriei, Robert Holzmann, intr-un interviu pentru…

O racheta de croaziera rusa a incalcat spatiul aerian al Poloniei

20:25, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat, duminica, armata poloneza, relateaza AFP si Reuters.

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?