Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PSD Câmpia Turzii acuză: Lansare de carte și autograf politic pe banii PRIMĂRIEI Câmpia Turzii!

Publicat:

Miercuri, 17 aprilie 2019, primarul municipiului , liberalul , pentru un autograf politic și o carte, pe cheltuielile Primariei, a participat la București, la lansarea de... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

USR acuza: „PSD ofera timișorenilor daruri din banii lor”

14:46, 25.04.2024 - Cei de la USR sunt de parere ca guvernul Ciolacu „a bagat mana pana la cot in banii Timișoarei și au oprit pentru bugetul 2024 la București 150 de milioane de lei din taxele și impozitele voastre”, in timp ce premierul ține joi, 25 aprilie, o ședința la Timișoara.

Targul ofertelor educaționale la Colegiul Tehnic Victor Ungureanu Campia Turzii

12:16, 17.04.2024 - La Colegiul Tehnic Victor Ungureanu Campia Turzii s-a desfașurat targul ofertelor educaționale. Eveniment devenit tradiție in unitatea de invațamant. „Targul ofertelor educaționale 2024-2025” este un eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj. La deschiderea oficiala au participat: inspectorul…

Marian Morar il acuza pe primarul Dorin Lojigan ca face campanie ilegala, pe banii comunitații

07:45, 10.04.2024 - Candidatul AUR la Primaria Campia Turzii, Marian Morar, a postat aseara un mesaj in care il acuza pe primarul Dorin Lojigan de faptul ca ar face campanie electorala cu elevii de clasa a XII-a, pe care i-a dus in ”excursie” cu autobuzul, pentru a vedea ”marile realizari”. Marian Morar spune ca o astfel…

USR Bucuresti il acuza pe primarul Cristian Popescu Piedone ca foloseste de politia locala in scop politic

19:25, 08.03.2024 - Politia Locala a Sectorului 5, aflata in subordinea primarului Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone a inceput, vineri, procedurile de demontare a corturilor aliantei Dreapta Unita amplasate pe raza Sectorului 5, au transmis reprezentantii USR Bucuresti.

Reacții la impunerea consilierului PMP Turda, Adrian Nap, drept candidat al AUR la Primarie. Apar nemulțumirile!

11:31, 16.02.2024 - Deplasarea consilierului PMP Turda, Adrian Nap, la București, pentru a obține garanții din partea lui George Simion ca va fi candidatul AUR la Primaria Turda, a generat unele nemulțumiri in randul AUR-iștilor turdeni, care nu vad cu ochi buni aceasta procedura, mai ales in condițiile in care Adrian…

Președintele AUR, George Simion, a anunțat candidații AUR pentru funcția de primar la Turda și la Campia Turzii. La Turda va fi susținut un lider PMP!

11:01, 15.02.2024 - Președintele AUR, George Simion, i-a anunțat pe cei doi candidați pentru funcția de primar, pentru alegerile locale din acest an, conform unei informari transmise de Mircea Irimie, coordonatorul campaniei electorale a AUR la nivelul județului Cluj, pentru alegerile europarlamentare. La Turda, AUR l-a…

Ce spune barbatul care acuza ca a fost inșelat de Florin Salam. „Ne-am intalnit cu el cand s-au inmanat banii, cele trei tranșe”

12:45, 08.02.2024 - Barbatul care susține ca a fost inșelat de Florin Salam și a facut plangere la poliție impotriva lui a relatat la Digi24 cum a ramas și fara bani, și fara prezența manelistului la nunta sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?