Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PROTEST - Un istoric romano-american a returnat o distinctie Ungariei, acuzata de falsificarea istoriei

Publicat:

Randolph L. Braham, un cercetator american de origine romana asupra Holocaustului, a returnat Ungariei o inalta distinctie, in semn de protest fata de ceea ce el a numit o "campanie care falsifica istoria si are scopul sa exonereze regimul Horty".

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea Columbia, acuzata de antisemitism, si-a aparat pozitia in fata Congresului american

13:50, 18.04.2024 - Rectorul Universitatii Columbia din New York a aparat miercuri in fata Congresului american lupta dusa impotriva antisemitismului in campusul acestei unitati de invatamant superior, afectata la fel ca multe altele din Statele Unite de razboiul dintre Israel si Hamas.

Statele Unite recunosc o „nemultumire tot mai mare” fata de premierul Netanyahu

23:15, 04.04.2024 - Discuția telefonica dintre Joe Biden si prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, in cursul careia presedintele american a ridicat in premiera posibilitatea de a conditiona sprijinul american pentru Israel, survine pe fondul unei „nemultumiri tot mai mari” a SUA fata de aliatul sau, a spus un pur

O instanta din Moscova prelungeste pana la 30 iunie arestarea preventiva a jurnalistului american Evan Gershkovich

15:10, 26.03.2024 - Tribunalul municipal din Moscova a prelungit marti pana la 30 iunie arestarea preventiva a jurnalistului american Evan Gershkovich, acuzat de spionaj impotriva Rusiei, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Antony Blinken vrea deschiderea unui coridor maritim pentru transportul de alimente catre Gaza

23:50, 13.03.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken a discutat cu oficiali din mai multe tari privind deschiderea unui coridor maritim pentru transportul de alimente in Gaza, potrivit actualitate.org. SUA face demersuri pentru a crea un coridor maritim catre Gaza Secretarul de stat american Antony Blinken a…

Flutur dupa intalnirea cu ambasadorul SUA in Romania: „Județul Suceava este pregatit sa se implice in parteneriatul romano-american”

13:10, 13.03.2024 - Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a intalnit, astazi, la sediul administrației județene, cu ambasadorul SUA in Romania, Excelența Sa doamna Kathleen Kavalec. Gheorghe Flutur a precizat ca ambasadorul SUA efectueaza zilele acestea o vizita in județul Suceava cu ocazia deschiderii…

EXCLUSIV Avocatul american al Simonei Halep, Howard Jacobs: „Vom analiza daca vom da in judecata și alte persoane“

12:06, 06.03.2024 - Celebrul avocat american Howard Jacobs, cel care a condus apararea Simonei Halep la TAS, spune, intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul”, ca va analiza cu Simona daca vor acționa in instanța și alte persoane pentru nedreptațile suferite.

Bitcoin continua sa urce și acum se tranzacționeaza la un nivel record fața de monede importante precum euro și lira sterlina (analiza)

15:45, 05.03.2024 - In raport cu dolarul american, bitcoin se afla in prezent la 66.700 de dolari, la doar 4% de maximul istoric. Daca prețul continua pe traiectoria actuala, este posibil sa atinga 69.000 de dolari și un nou maxim istoric fața de dolarul american in cursul acestei saptamani.Forța motrice din…


Ce parere ai despre aceasta stire?