Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protest in Bucuresti: Un barbat este cocotat pe un panou publicitar

Publicat:

Un barbat este cocotat pe un panou publicitar din Piata Unirii, in fata magazinului H&M, de aproape o ora, anunta Realitatea TV. El poarta o pancarta si striga, cu ajutorul unei portavoci, ca este nemultumit din cauza bancilor, care "l-au jefuit de un milion de dolari". La fata locului au ajuns deja pompierii si politia. Vom reveni cu amanunte.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

Un panou publicitar rasturnat de furtuna a ucis patru persoane și a ranit alte 60

10:50, 14.05.2024 - Un panou publicitar care masura 70 de metri pe 50 de metri a fost doborat de o furtuna puternica in Mumbai, capitala financiara a Indiei. Patru persoane și-au pierdut viața și cel puțin 60 au fost ranite.

Dezastru in urma prabușirii unui panou publicitar: 12 morți și zeci de raniți, in India/Imagini dramatice – VIDEO

10:20, 14.05.2024 - Vremea severa a dus la producerea unei tragedii, in India. Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in urma unei furtuni, provocand numeroase victime omenești. Bilanțul tragic indica faptul ca sunt peste 10 morți și cel puțin 60 de raniți. Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite…

VIDEO - 12 morti si 60 de raniti in urma prabusirii unui panou publicitar gigantic in India

06:50, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

Protest spontan la Guvern: Zeci de angajați din aparatul de lucru al premierului Ciolacu cer salarii mai mari

17:20, 13.05.2024 - Zeci de angajați din aparatul de lucru al Guvernului organizeaza la aceasta ora un protest spontan in fața Palatului Victoria. Potrivit liderului sindical, Noni Iordache, a declarat pentru G4Media.ro ca angajații cer salarii mai mari și declara ca se simt disciminați, potrivit economica.net. Citește…

Gafa de campanie - Nicoale Robu, 'botezat' Gheorghe pe un panou publicitar (VIDEO)

17:10, 18.04.2024 - Un afiș electoral ce il prezinta pe președintele PNL, Nicolae Ciuca, intr-un gest de susținere a candidatului la Primaria Timișoara din partea alianței cu PSD, Nicolae Robu, a starnit un val de ironii și controverse in mediul online.

SC New Age Advertising Agency SRL anunta inceperea lucrarilor de amplasare panou publicitar situat pe str. I.G. Duga

13:20, 19.03.2024 - In conformitate cu prevederile Legii 102 2023, Articolul I, beneficiarul SC NEW AGE ADVERTISING AGENCY SRL anunta inceperea lucrarilor de amplasare panou publicitar situat in str. I.G. Duga, nr. 65 A, incepand cu data de 19.04.2024, localitatea Constanta, judetul Constanta.Proiectul si toate documentele…

Un șofer a intrat cu mașina intr-un panou publicitar din Piatra Neamț

11:10, 16.03.2024 - Un autoturism condus de un șofer de 43 de ani a parasit partea carosabila și a lovit un panou publicitar. El a primit ingrijiri medicale de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la UPU Piatra-Neamț.


Ce parere ai despre aceasta stire?