Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiecte masive de investiţii, pe fondul ratelor scăzute ale dobânzilor, CERUTE de FMI

Publicat:

Tarile din intreaga lume ar trebui sa foloseasca pandemia de coronavirus (COVID-19) ca o oportunitate pentru a investi in infrastructura publica si in alte proiecte care beneficiaza de pe urma ratelor scazute ale dobanzilor, se arata intr-un raport publicat miercuri de (FMI), transmite Reuters, potrivit Agerpres. De asemenea, statele ar trebui sa-si intareasca sistemele de asigurari sociale pentru a revigora cresterea economica, dupa atenuarea epidemiei, apreciaza institutia financiara mondiala.

"Pandemia din 2020 a intarit si a scos in evidenta urgenta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O gradina zoologica creeaza o 'Arca a lui Noe' pentru corali in scopul conservarii recifelor periclitate

22:56, 22.04.2024 - O echipa de scafandri de la o gradina zoologica din Tarile de Jos au demarat luni proiectul ''Arca lui Noe'' pentru corali, ca parte dintr-un efort global conceput pentru a conserva recifele de corali prin crearea unor populatii de rezerva in acvarii, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Motivul pentru care BEI a modificat politicile pentru imprumuturile in proiecte cu utilizare duala și militar-civila

07:35, 14.04.2024 - Banca Europeana de Investitii (BEI) isi va relaxa regulile privind imprumuturile pentru proiecte cu utilizare duala, militar-civila, pentru a finanta mai multe investitii legate de aparare, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Țarile din Schengen care au reintrodus controale temporare la frontiera. Motivele din spatele acestor decizii

09:20, 07.04.2024 - UE se confrunta cu o crestere a numarului de sosiri legale si ilegale de migranti, motiv pentru care unele state membre au decis sa reintroduca temporar controale la frontiera in ceea ce este in mod normal un spatiu larg de libera circulatie - zona Schengen, scrie Reuters.

Țarile UE s-au imparțit in doua tabere 'pentru' și 'impotriva' energiei nucleare. Cu cine s-a aliat Romania

00:00, 07.03.2024 - Statele membre ale UE au poziții divergente cu privire la energia nucleara: o tabara, condusa de Franța, insista pentru promovarea tehnologiei, iar cealalta, condusa de Germania și Austria, susține in schimb ca sursele de energie regenerabila (SRE) ar trebui sa fie prioritare, transmite Reuters, conform…

Comisia Europeana a cerut Bancii Europene de Investitii sa finanteze proiecte din domeniul apararii

21:21, 05.03.2024 - Comisia Europeana a cerut marti Bancii Europene de Investitii (BEI) sa-si schimbe anul acesta politica pentru a finanta proiecte de aparare, in conditiile in care Europa cauta sa-si majoreze urgent productia in acest domeniu, pentru a se pregati de o potentiala agresiune ruseasca, transmite Reuters.

Putin va trebui tras la raspundere pentru moartea lui Navalnii, spune seful diplomatiei UE

18:05, 19.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin va trebui ''tras la raspundere'' pentru moartea lui Aleksei Navalnii, a declarat pe platforma X seful diplomatiei europene Josep Borrell, dupa ce s-a intalnit la Bruxelles cu vaduva opozantului rus decedat recent in inchisoare, transmit AFP si Reuters.

Un consilier al lui Trump cere ca țarile NATO care nu aloca 2% din PIB pentru aparare sa nu mai fie protejate de Articolul 5

18:21, 14.02.2024 - Un consilier pentru securitate naționala al fostului președinte american Donald Trump spune ca va propune o serie schimbari in NATO, daca fostul șef de stat revine la putere. El vrea ca statele membre care nu aloca 2% din PIB pentru aparare sa piarda protecția acordata de Articolul 5, relateaza Reuters.

Clujul e sub Bihor la investiții! Bolojan: Am concediat la inceputul mandatului 50% din colegi pentru ca nu aveau de lucru, derulam proiecte fara probleme

11:35, 10.02.2024 - Consiliul Judetean Cluj are un buget de peste 1,5 mld. lei in 2024, din care 359 mil. lei merg catre dezvoltare. Este un buget echilibrat, mai mare cu 5,4% fata de cel din 2023. Cu toate acestea insa, Clujul e sub Bihor la capitolul investiții. Consiliul Județean Bihor, care a adoptat in acest an un…


Ce parere ai despre aceasta stire?