Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiect de hotărâre – aprobarea documentațiilor tehnice ale serviciului de iluminat public

Publicat:

intentioneaza sa promoveze Proiectul de hotarare privind aprobarea documentațiilor tehnice ale serviciului de iluminat public.

Proiectul de hotarare impreuna cu referatul inițiatorului se afiseaza la sediul , se publica pe site-ul institutiei la secțiunea  Documente publice – Transparența decizionala in administrația publicaProiecte de hotarari și se transmite mass – mediei locale, conform procesului – verbal  nr. 93.786 din  28.09.2021.

Persoanele interesate pot transmite sau depune propuneri, sugestii sau reclamatii…

Citeste articolul mai departe pe lugojexpres.ro…  

Sursa articol: lugojexpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consultare publica: Modificarea HCL nr. 261/2014 privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal initiat de Poliplast Conf SRL (DOCUMENT)

14:45, 11.04.2024 - Primaria Constanta a lansat in consultare publica proiectul de hotarare pentru modificarea unor planse anexa la HCL nr. 261 2014 privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ndash; pentru zona delimitata de soseaua Mangaliei la vest, bd. 1 Mai la est, str. Frigului la sud si str. dr. Marcovici la nord,…

Administratia Chitac pregateste noi vanzari de terenuri: Ce investitori au de platit diferente de pret pentru terenuri din statiunea Mamaia(DOCUMENTE)

17:00, 20.02.2024 - Consiliul Local Municipal Constanta se va reuni la sfirsitul luni februarie in sedinta ordinara. Cu toate ca nu a fost inca emisa dispozitia de sedinta si nu a fost facuta publica nici ordinea de zi, pe site ul Primariei Constanta, in sectiunea "proiecte de hotarare", au fost deja incarcate titlurile…

Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanta, pe lista proiectelor analizate in sedinta CJC (DOCUMENTE)

13:56, 04.02.2024 - Se convoaca Consiliul Judetean Constanta in sedinta extraordinara pentru data de 08.02.2024, ora 10,00, in Sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ, sedinta ce se va desfasura in format fizic. Pe ordinea de zi se afla mai multe proiecte printre care si Proiect de hotarare nr. 25 01.02.2024…

Este in consultare publica proiectul de hotarare de Guvern pentru aprobarea Codului-cadru de etica și deontologie universitara

06:35, 28.01.2024 - Este in consultare publica proiectul de hotarare de Guvern pentru aprobarea Codului-cadru de etica și deontologie universitara The post Este in consultare publica proiectul de hotarare de Guvern pentru aprobarea Codului-cadru de etica și deontologie universitara first appeared on Partener TV .


Ce parere ai despre aceasta stire?