Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PROGRAM. Noaptea Filosofiei, la Timișoara

Publicat:

In 20 mai sunteți așteptați la cea de-a doua ediție a Nopții Filosofiei, la Timișoara. Evenimentele vor avea loc in trei locuri din oraș. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Serile filosofiei ii invita și pe cei mici la reflecție, la introspecție și la activitați captivante.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Evenimentele lunii mai in Timișoara

23:05, 01.05.2024 - Inceputul lunii mai marcheaza o noua etapa plina de energie și creativitate in peisajul cultural al Timișoarei. Fiecare noua zi aduce in prim plan o serie de evenimente menite sa incante și sa inspire comunitatea.

Sarbatoarea Libertații de la Blaj, 13-19 mai 2024. Spectacol folcloric, concerte Smiley și Carla`s Dreams, expoziții. PROGRAM

08:30, 30.04.2024 - Sarbatoarea Libertații de la Blaj, 13-19 mai 2024. Spectacol folcloric, concerte Smiley și Carla`s Dreams, expoziții. PROGRAM Sarbatoarea Libertații de la Blaj se desfașoara in acest an sub semnul bicentenarului nașterii eroului Avram Iancu. Evenimentele vor avea loc in perioada 13-19 mai 2024. Organizatorii…

Ora lui Robert: proiecte dedicate dezvoltarii inteligenței emoționale la copii, la Timișoara

16:55, 12.04.2024 - „SuperEroii Emoțiilor – Misiunea Ințelegerii” este noua serie de proiecte dedicata inteligenței emoționale, lansata la Timișoara. Evenimentele cuprind activitați educaționale pentru copii, adaptate nevoilor lor.

Prismatic live la Timișoara: „Ne propunem sa aducem in prim-plan experiențe care sa stimuleze interacțiunea creativa intre artiști și public”

10:45, 05.04.2024 - Melomanii timișoreni vor avea parte de o experiența inedita in cadrul evenimentului Prismatic Live, care va avea loc vineri 5 aprilie de la ora 22 la clubul Pixel. „Proiectul nostru iși propune sa aduca in prim-plan experiențe care sa stimuleze interacțiunea creativa intre artiști și public. Evenimentele…

PROGRAM. Se deschide Targul de Paști cu Alaiul Primaverii și un concert extraordinar

14:15, 28.03.2024 - Duminica, atunci cand credincioșii catolici celebreaza Invierea Domnului, la Timișoara se va deschide Targul de Paști. Evenimentul va dura pana in 6 mai, iar Casa de Cultura a Municipiului a pregatit mai multe manifestari.

Scriitoarea Andreea Rasuceanu, intalniri cu cititorii in marile orașe din țara PROGRAM

22:05, 15.03.2024 - In perioada 23 martie-17 aprilie 2024, Andreea Rasuceanu va avea mai multe intalniri cu cititorii din Timișoara, Cluj și Iași, prilejuite de lansarea romanului Linia Karman, aparut de curand la Editura Polirom, in colecția „Fiction Ltd.”

PROGRAM. De la muzica preclasica la cea contemporana, in martie, la Filarmonica Banatul

09:10, 01.03.2024 - Primavara aduce la Filarmonica Banatul din Timișoara un program muzical divers, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, iubitorilor muzicii de camera, dar și copiilor. Evenimentele reunesc dirijori și artiști importanți ai scenei internaționale.

PROGRAM. O noua ediție a Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”, la Timișoara

08:10, 22.02.2024 - Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei” ajunge anul acesta la ediția cu numarul 24. Organizatorii promit o explozie de cultura și tradiție. Hora Unirii, concerte, prezentare de moda și expoziții sunt printre activitațile incluse in program.


Ce parere ai despre aceasta stire?