Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza meteo pentru fiecare regiune a țării. Cum va fi vremea de 1 Decembrie

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie a emis, luni, prognoza pe doua saptamani. Iata cum va fi vremea in intervalul 26 noiembrie – 9 decembrie, in fiecare regiune a țarii: BANAT Vremea se va raci treptat, dar accentuat, astfel ca media temperaturilor maxime va scadea de la 12 grade in prima zi spre 1 grad in data […] meteo pentru fiecare regiune a țarii. Cum va fi vremea de 1 Decembrie apare prima data in AM Press .

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se racește iar vremea: avertizare de ploi torențiale in mai multe zone ale țarii

10:40, 09.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare cod galben de ploi torențiale și descarcari electrice in Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali, sud-vestul Transilvaniei și local in Banat.

Cum e vremea duminica, 5 mai: temperaturile in principalele orașe ale țarii

09:16, 05.05.2024 - Duminica, 5 mai 2024, termometrele vor indica temperaturi normale pentru aceasta perioada din an. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat care sunt regiunile in care va ploua excedentar.

Specialiștii ANM au emis prognoza pentru 1 Mai și Paște: vom avea o vreme neașteptat de buna

08:06, 13.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pana la jumatatea lunii mai, o prognoza care cuprinde inclusiv vremea de 1 Mai și de Paște. Conform meteorologilor, vremea va fi una cu temperaturi peste medie, dar in aceasta perioada sunt posibile ploi, informeaza Mediafax.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, in fiecare regiune a țarii: Temperaturi peste cele normale. Unde sunt anunțate ploi

16:15, 08.04.2024 - Meteorologii anunța vreme mai calda decat in mod normal pentru perioada din calendar, in timp ce ploile vor fi prezente in cantitati reduse si pe arii restranse, potrivit prognozei de specialitate, valabila pentru perioada 8 - 21 aprilie, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM). 

Canicula in aprilie 2024. Unde va fi neobișnuit de cald in Romania, ANM a dat vestea momentului

20:10, 07.04.2024 - Vremea este neobișnuit de calda pentru aceasta perioada, spun specialiștii. Administrația Naționala de Meteorologie a emis prognoza actualizata pentru urmatoarea perioada. Vom avea parte de temperaturi de 30 de grade Celsius. Cum va fi vremea in aprilie Meteorologii de la ANM au spus ca temperaturile…

Cum va fi vremea dupa doua zile de avertizari meteo

08:45, 04.04.2024 - Dupa ce vantul puternic a facut ravagii in mai multe zone din tara, temperaturile par sa reintre intr-un ritm normal specific perioadei de vara, spune Elena Mateescu, director la Administrația Naționala de Meteorologie. Iata cum arata prognoza meteo pentru zilele urmatoare.  „O vreme ușor mai rece și…

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

Avertizare de la meteorologi: Vant in cea mai mare parte a țarii. Cum va fi vremea la București

10:21, 29.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis vineri, 29 martie, o atenționare de intensificare a vantului in cea mai mare parte a țarii, valabila pana la sfarșitul zilei. In București, vremea va continua sa se incalzeasca.Pe parcursul zilei de astazi, intre orele 10:00 și 21:00, temporar vor fi intensificari…


Ce parere ai despre aceasta stire?