Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza meteo până în 20 octombrie: Vremea se încălzește

Publicat:

Vremea se va incalzi semnificativ in urmatoarelor doua saptamani, dupa o perioada in care temperaturile au scazut drastic in intreaga țara, se arata in prognoza de Meteorologie (ANM)

Citeste articolul mai departe pe someseanul.ro…  

Sursa articol: someseanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea in minivacanța de Paște și 1 mai. ANM anunța cand se incalzește

09:25, 26.04.2024 - Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice perioadei, pana la sfarșitul lunii mai, cu excepția saptamanii 6 – 13 mai, cand vor fi normale pentru aceasta etapa, se arata in prognoza pe urmatoarele patru saptamani, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Meteorologii spun ca temperaturile…

Cum va fi vremea in weekend. Ce ne așteapta saptamana viitoare, cand scapam de frig și ploi

07:56, 20.04.2024 - Vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii, deși temperaturile incep sa creasca ușor. Episodul de vreme rea continua pana la mijlocul saptamanii viitoare. Conform meteorologilor, se vor inregistra ploi in cea mai mare parte a regiunilor, iar la munte, la altitudini de peste 1.500 de metri, va ninge.Sambata,…

Vremea se schimba radical: unde va ninge ca in povești in luna aprilie. Temperaturile maxime abia vor atinge 15 grade

13:41, 15.04.2024 - In anumite zone din țara sunt anunțate ninsoriElena Mateescu, directorul executiv al Administrației Naționale de Meteorologie, a confirmat, la un post TV, ca, de miercuri, temperaturile vor incepe sa scada semnificativ in intreaga țara. Alerta ANM! Vremea se schimba radical dupa valul tropical care…

Șefa ANM anunța prognoza meteo pentru luni și urmatoarele zile - In Romania vremea se grabește spre vara

07:05, 08.04.2024 - Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) a explicat la ce sa ne așteptam din punct de vedere al prognozei meteo dupa temperaturile de 33,9 din Franta si Germania.

Prognoza pentru luna aprilie: Cum va fi vremea de Florii

10:40, 29.03.2024 - Temperaturile medii ale lunii aprilie vor fi ușor mai ridicate decat cele normale, potrivit prognozei pentru perioada 1 - 29 aprilie, transmisa de meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Vremea se racește de maine in toata țara. Meteorologii au anunțat prognoza pentru urmatoarele doua saptamani

15:35, 18.03.2024 - Vremea se va raci in toata țara in urmatoarele doua zile, urmand ca, pana la sfarșitul saptamanii, temperaturile din termometre sa urce din nou, pana la maxime de 20 de grade, arata estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie.

Prognoza meteo 7 februarie 2024. Cum e vremea miercuri in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

17:10, 06.02.2024 - ANM a emis prognoza meteo pentru astazi, 7 februarie 2024. Afla de pe a1.ro cum va fi vremea in Romania și care sunt previziunile Administrației Naționale de Meteorologie pentru ziua de miercuri.

Anunț de ultima ora al ANM! Se incalzește vremea in Romania. De cand vom avea temperaturi peste 10 grade: ”Vorbim deja de valori de 14-15 grade”

17:45, 29.01.2024 - Anunț important al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Directorul ANM, Elena Mateescu, a anunțat ca vremea se va schimba radical in țara noastra. Mai exact, de la temperaturi cu minus, vom trece la vreme de primavara.


Ce parere ai despre aceasta stire?