Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza meteo. Când vine toamna în România, în ce zone loveşte frigul şi unde vor face ploile ravagii

Publicat:

Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Duminica, cerul va fi variabil, cu unele innorari in special dupa-amiaza in centrul tarii si la munte, unde doar izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. de Meteorologie(ANM) a publicat si prognoza pentru urmatoarea luna, estimari prinvind instalarea tomanei in tara noastra.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

Cand se intorc ploile in Romania. Prognoza meteo pana la inceput de mai 2024

12:05, 30.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani. Vremea pana la inceput de mai 2024 va fi mai calda decat specificul perioadei. Meteorologii au precizat și in ce intervale de timp ne vom confrunta cu precipitații sub forma ploilor. Prognoza meteo pentru…

Prognoza meteo joi, 28 martie: vremea se va incalzi ușor, dar ploile vor persista in anumite zone

08:10, 28.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 28 martie. Temperaturile vor cunoaște o ușoara incalzire in sudul și estul țarii, insa nu vom scapa de ploi.

Cand scapam de ploile din Romania. Meteorologii ANM au actualizat prognoza, ce se intampla cu vremea

12:00, 13.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au publicat in urma cu puțin timp o informare pentru intervalul miercuri, 13 martie 2024 – vineri, 15 martie 2024. Cu ce fenomene ne vom confrunta in urmatoarele ore și zile. Cand vom scapa de precipitații. Meteorologii ANM anunța precipitații…

Prognoza meteo 8 martie 2024, de Ziua Femeii. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

17:36, 07.03.2024 - Prognoza meteo 8 martie 2024, de Ziua Femeii. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) anunța valori termice normale pentru aceasta perioada din an. Ramai pe a1.ro pentru a afla cum va fi vremea astazi.

Prognoza meteo 20 februarie 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

18:01, 19.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru marți, 20 februarie 2024. Iata cum va fi vremea in cea mai mare parte a țarii și unde se vor inregistra cele mai scazute temperaturi.

Ciclonul mediteranean lovește Romania! De astazi vremea incepe sa se schimbe și ne așteptam la o serie de fenomene extreme, in mai multe zone din țara

12:55, 12.02.2024 - Romania se confrunta cu impactul puternic al ciclonului din Marea Mediterana, iar efectele sunt resimțite de la nord la sud. Administrația Naționala de Meteorologie a emis avertismente privind schimbarile meteorologice bruște care afecteaza intreaga țara.

Un nou val de ger lovește Romania: va fi un frig de crapa pietrele, iar apoi vremea se schimba radical

16:35, 28.01.2024 - Mihai Huștiu, meteorolog la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM), a explicat ca un nou val de ger va lovi Romania, in urmatoarele 3 zile. Minimele vor ajunge la -18 grade in zona Transilvaniei, dar și in restul țarii vorm avea temperaturi foarte scazute. Incepand de joi, vremea se schimba și…


Ce parere ai despre aceasta stire?