Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procurorii îi dau o nouă LOVITURĂ lui Aleksei Navalnîi: Au cerut ca organizaţiile opozantului rus să fie declarate 'extremiste'

Publicat:

Parchetul rus a cerut vineri ca mai multe organizatii ale opozantului incarcerat sa fie declarate drept "extremiste" si, prin urmare, interzise, relateaza , potrivit Agerpres.

"Sub acoperirea unor sloganuri liberale, aceste organizatii lucreaza la crearea de conditii pentru destabilizarea situatiei sociale si sociopolitice", a declarat biroul procurorului din Moscova intr-un comunicat, explicand ca a cerut unui tribunal moscovit sa califice drept "extremiste" Fondul de lupta impotriva coruptiei (FBK) si birourile regionale ale opozantului.

"Obiectivele

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi studenti care aveau legaturi cu organizatia lui Navalnii, condamnati la inchisoare dupa moartea opozantului

20:51, 14.03.2024 - Un tribunal din Moscova a condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare doi tineri rusi acuzati de faptul ca lucrau pentru organizatia „extremista” a opozantului Aleksei Navalnii, mort in inchisoare la jumatatea lui februarie, scrie joi presa rusa, potrivit AFP.

Doi studenti cu legaturi cu organizatia extremista a lui Navalnii, condamnati la inchisoare dupa moartea opozantului

19:30, 14.03.2024 - Un tribunal de la Moscova a condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare doi tineri rusi acuzati de faptul ca lucrau pentru organizatia ”extremista” a opozantului Aleksei Navalnii, mort in inchisoare la jumatatea lui februarie, scrie joi presa rusa, relateaza AFP, potrivit news.ro. Potrivit site-ului Mediazona,…

Funeraliile opozantului rus Aleksei Navalnii, desfașurate in condiții stricte de securitate. Rușii s-au adunat pentru a participa la ceremonia de ramas bun.

12:45, 01.03.2024 - O multime de rusi s-a adunat in fata bisericii din Moscova, unde vineri va avea loc ceremonia de ramas bun dedicata liderului opozitiei, Aleksei Navalnii, care a murit in urma cu doua saptamani intr-o inchisoare din Arctica, in circumstante neclare.

Rușii sunt indemnați sa participe intr-un numar masiv la funeraliile opozantului Navalnii

05:35, 01.03.2024 - Fosta asistenta si purtatoare de cuvant a lui Aleksei Navalnii, Kira Iarmis, i-a indemnat joi pe rusi sa participe masiv, vineri, la funeraliile opozantului rus, la aproape doua saptamani de la moartea in circumstante obscure a acestuia in inchisoare, in Arctica, scrie news.ro. ”Aleksei Navalnii…

Rusia: Funeraliile opozantului Aleksei Navalnii vor avea loc pe 1 martie, la Moscova (purtator de cuvant)

11:50, 28.02.2024 - Funeraliile liderului opozitiei ruse Aleksei Navalnii si ceremonia de adio vor avea loc pe 1 martie, la Moscova, a anuntat miercuri, pe platforma X, purtatoarea de cuvant a opozantului rus, Kira Iarmis, informeaza Reuters. ‘Slujba religioasa pentru Aleksei va avea loc la biserica (…) din (cartierul)…

Avocatul lui Navalnii ar fi fost arestat la Moscova. El o insoțea pe mama opozantului

20:41, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant Aleksei Navalnii, și a insoțit-o saptamana trecuta pe mama acestuia in timp ce facea apel la autoritați pentru returnarea cadavrului fiului ei, a fost arestat marți la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza digi24.ro.

Avocatul lui Navalnii a fost arestat la Moscova. El o insoțea pe mama opozantului decedat pe 16 februarie

18:50, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant Aleksei Navalnii, și a insoțit-o saptamana trecuta pe mama acestuia, in timp ce aceasta facea un apel la autoritați pentru returnarea cadavrului fiului ei, a fost arestat marți la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza Reuters.

Drula: Aleksei Navalnii a platit pretul suprem pentru ca a stat drept in fata unui dictator nemilos

22:20, 16.02.2024 - Presedintele USR, Catalin Drula, a afirmat, vineri, ca moartea opozantului rus Aleksei Navalnii reprezinta un "asasinat politic", care trebuie sa fie un semnal de alarma pentru lumea libera.


Ce parere ai despre aceasta stire?