Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procesul lui El Chapo: Soția liderului de cartel a jucat un rol cheie n evadarea din nchisoare din 2015

Publicat:

Soția lordului mexican al drogurilor a jucat un rol esențial în evadarea spectaculoasa din închisoare din 2015. El Chapo a evadat atunci printr-un tunel sapat în celula. Acuzațiile la adresa soției traficantului de droguri au fost facute de unul dintre membrii de vaza ai cartelului în fața curții de judecata din , relateaza .


a mprturisit juriului de la procesul lui Guzman ca și-a ajutat soțul prin mijlocirea transmiterii de mesaje între fii acestuia și cei care…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Curtea Suprema urmeaza sa dezbata imunitatea penala invocata de Trump. Ce spun expertii juridici

21:55, 23.04.2024 - Curtea Suprema americana audiaza joi argumente cu privire la imunitatea penala invocata de catre Donald Trump, in calitate de fost presedinte, un dosar in care atat rapiditatea, cat si substanta hotararii sale ar putea cantari greu in campania electorala, relateaza AFP, preluata de News.ro.In urma deciziei…

Marturia tulburatoare a soției barbatului ucis de mașina condusa de un cunoscut bancher. „Nu i-a pasat, nici nu s-a uitat”

15:15, 20.03.2024 - Radu Grațian Ghețea, un cunoscut bancher din Romania, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal in județul Constanța, intrand pe contrasens. Soția victimei spune ca, „oricat de dreapta și corecta ar fi legea”, pentru ea „nu poate face dreptate”

Xtra Night Show. Rebeca Onoriu sare in apararea pilotului de curse in procesul cu soția sa, Isabela. Daniel Onoriu ar fi afectat de tramentul administrat: ”Medicii ne-au avertizat”

10:40, 08.03.2024 - Scandalul dintre Daniel Onoriu și inca soția sa, Isabela, este departe de a se termina. Cei doi și-au deschis mai multe procese și se lupta in instanța. Rebeca Onoriu sare in apararea fostului pilot de curse și afirma ca are o condiție medicala precara, astfel ca acțiunile sale pot fi ințelese.

Alexei Navalnii ar fi fost otravit cu Noviciok. Acuzațiile dure ale sotiei sale

17:36, 19.02.2024 - Soția lui Alexei Navalnii acuza autoritațile ruse ca l-au otravit pe opozant cu Noviciok și ca i-au ascuns cadavrul pentru ca urmele de Noviciok – un agent neurotoxic – sa dispara din corpul sau, noteaza Sky News, potrivit Mediafax. „Vreau sa traiesc intr-o Rusie libera, vreau sa construiesc o Rusie…


Ce parere ai despre aceasta stire?