Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pro TV scade, Antena 1 creşte! «Te cunosc de undeva», audienţă dublă faţa de «Minunea Dansului»

Publicat:

Emisiunea "Te cunosc de undeva" a fost lider de audienta in , in randul publicului din intreg mediul urban.

Show-ul facut de artistii concurenti, dar si de juriu a atras sute de mii de telespectatori din randul orasenilor, care au putut vedea ineditele transformari ale vedetelor.

Emisiunea PRO TV, "", difuzata de asemenea in , s-a clasat pe locul secund, pentru ca pe pozitia a treia sa se claseze televiziunea de stiri a , Antena 3.

, "boicotat" de colegii de juriu si lasat singur sa dea note, a facut show…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment memorabil marca Ozana Barabancea și Horia Brenciu

22:50, 04.05.2024 - Ilona Brezoianu și Florin Ristei s-au transformat in Ozana Barabancea și Horia Brenciu in a 12-a gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Cum a reacționat jurata cand „s-a vazut” pe scena.

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. „In sfarșit un moment slab!”. Cum au fost jurizați Florin Ristei și Ilona Brezoianu / VIDEO

21:20, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Pedro Capo & Farruko și au interpretat celebra melodie „Calma”. Iata cum au fost jurizați cei doi concurenți!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Ce mesaj primise prezentatorul: „Ea s-a prins dupa cațiva ani”

13:25, 03.03.2024 - Dani Oțil a povestit o intamplare neștiuta pana acum, de cand forma un cuplu cu Mihaela Radulescu. Aceasta a crezut ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, colegul lui de la matinalul de la Antena 1, insa adevarul e altul. Dani Oțil și Mihaela Radulescu au trait o frumoasa poveste de iubire timp de cinci…

Cum arata Nicoleta Luciu acum 22 de ani, cand s-a lansat la TV. Transformarea e incredibila

12:11, 15.02.2024 - Cum arata Nicoleta Luciu in urma cu 22 de ani, atunci cand a aparut pentru prima data pe micile ecrane? Vedeta și-a inceput cariera in emisiunea lui Horia Brenciu, la Antena 1. Cum arata Nicoleta Luciu la cand s-a lansat la TV Cu toții o știm pe Nicoleta Luciu de pe micile ecrane. Prezentatoarea TV…


Ce parere ai despre aceasta stire?