Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prințul William al Marii Britanii, pilot de elicopter-ambulanță. Ce salariu va avea?

Publicat:

Prințul William va fi pilot de elicopter-ambulanța in cadrul serviciului de caritate "" (EAAA).

"Antrenamentul a presupus mult efort și rabdare, iar acum am ajuns aici și imi doresc sa desfașor aceasta activitate", a declarat Prințul care iși va desfașura activitatea in ture.

Salariul ducelui de Cambridge va fi de 40.000 de lire anual.

Foto: EPA

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum decurge tratamentul lui Kate Middleton. Prințesa de Wales urmeaza o chimioterapie preventiva pentru cancer

13:40, 17.05.2024 - Printul William al Marii Britanii a vorbit despre tratamentul lui Kate Middleton. Prințesa de Wales a fost diagnosticata cu cancer in acest an, iar acum urmeaza o chimioterapie preventiva pentru aceasta boala cu care se confrunta. Iata cum se simte ea acum!

Printul William, anunț despre starea de sanatate a soției, Kate. Prințesa de Wales face chimioterapie preventiva

11:56, 11.05.2024 - Printul William al Marii Britanii a declarat vineri ca sotia lui, Kate, ''se simte bine'', intr-un rar comentariu public despre starea de sanatate a printesei de Wales, care urmeaza o chimioterapie preventiva pentru cancer, informeaza observatornews.ro .

VIDEO - Printul William a revenit la indatoririle publice dupa dezvaluirea cancerului de care sufera sotia sa

08:21, 19.04.2024 - Printul William al Marii Britanii a revenit joi la indatoririle publice, pentru prima data de cand sotia sa Kate a dezvaluit ca face chimioterapie preventiva pentru cancer, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Printul William se intoarce la munca. Sotul lui Kate Middleton, prima reactie dupa anuntul bolii: „In cele mai tragice circumstanțe”

13:00, 18.04.2024 - Prințul William iși reia indatoririle regale, incepand de joi, 18 aprilie 2024. Moștenitorul tronului britanic va reveni la angajamentele sale, dupa cateva saptamani in care și-a indreptat toata atenția catre partenera lui de viața, Kate Middleton, și copiii lor. Prințul William iși reia indatoririle…

Kate Middleton a primit un nou diagnostic grav, dupa ce a aflat ca sufera de cancer. Starea psihica a Prințesei de Wales ar fi afectata

09:35, 15.04.2024 - Vești proaste pentru Familia Regala a Marii Britanii. Kate Middleton a primit un nou diagnotic grav, dupa ce a alfat ca sufera de cancer. De aceasta data, noua boala i-at afecta starea psihica. Prințesa de Wales il are alaturi de soțul ei, Prințul William, in toata aaceasta perioada dificila.

Viitorul CCM de la CEO intarziat cu 2 saptamani

09:15, 25.03.2024 - Viitorul Contract Colectiv de Munca (CCM) de la Complexul Energetic Oltenia intarziat cu 2 saptamani. Este cunoscut faptul ca exista o intarziere majora in ceea ce privește discuțiile pentru viitorul CCM de la CEO. In special pe componenta financiara nu s-a ajuns la vreo ințelegere. Mai sunt de lamurit…

Veste buna de la ministrul Muncii: unii angajați vor primi și salarii recompensa

20:56, 21.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu a dat o veste mare pentru toți salariații din sistemul bugetar : ei vor putea primi și salarii-recompensa. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a explicat, in cadrul unei emisiuni televizate, cum funcționeaza noua Lege a Salarizarii. Conform acestui act normativ,…


Ce parere ai despre aceasta stire?