Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prinţul Harry pregăteşte o nouă lovitură pentru familia regală. Ce pune la cale soţul lui Meghan Markle. Regina se va înfuria

Publicat:

Dupa retragerea din indatoririle , Prințul Harry și au devenit subiect controversat. Controversa s-a accentuat odata cu interviul acordat celebrei . Dar și datorita multor declarații date de cei doi in presa. Se pare ca un nou motiv de scandal se va isca in curand. Este vorba de intenția Prințului Harry […] The post pregateste o noua lovitura pentru familia regala. Ce pune la cale sotul lui . Regina se va infuria appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Meghan Markle primește o noua lovitura. Ce restricții va avea in Marea Britanie de acum inainte

16:00, 06.03.2024 - Un efect al numarului mare de critici la adresa Casei Regale britanice, cel puțin pentru Ducii de Sussex, a fost izolarea acestora. Dar, conform tabloidelor din Albion, Meghan Markle primește o noua lovitura, find vorba de restricțiile pecare le va avea in Marea Britanie de acum inainte.

Prințul Harry va fi primit inapoi de familia regala?

10:25, 19.02.2024 - Prințul Harry va fi primit inapoi de familia regala? Regele Charles a fost diagnosticat cu o forma de cancer și a inceput deja tratamentul contra acestei afecțiuni grave. Anunțul a fost facut in urma cu doua saptamani de reprezentanții Palatului Buckingham. La scurt timp dupa anunțul acestui diagnostic,…

Ce se intampla acum intre Prințul William și Prințul Harry. Informații noi din familia regala britanica

08:45, 12.02.2024 - Prințul Harry a zburat la Londra pentru a-și vedea tatal dupa ce Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer. Dar Harry nu și-a vazut fratele, pe Prințul William, in timpul vizitei care a durat 24 de ore. Deși mulți așteptau aceasta intalnire, acum se intreaba ce se intampla acum intre Prințul…

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.


Ce parere ai despre aceasta stire?