Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Prințesa Covurluiului“, vinul românesc cu gust de pâine prăjită, miere și nuanțe de chihlimbar

Publicat:

„Prințesa Covurluiului” este un vin romanesc produs pe dealurile Bujorului, la Stațiunea de Cercetare pentru Viticultura și Vinificație di Galați. Este obținut din strugurii supramaturați ai soiului Riesling italian, in butoaie de stejar, cu gust paine prajita, miere și nuanțe de chihlimbar.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Cine este tanara decedata in accidentul de pe traseul Pașcani- Pereni

20:05, 25.04.2024 - Tanara de 19 ani, decedata in accidentul de pe traseul Pașcani- Pereni din raionul Hincești, pe 23 aprilie, Felicia-Elena Rusu, era studenta la Colegiul National de Viticultura si Vinificatie din Chisinau, conform hn24.net .

Muștarul de Tecuci: Secretele rețetei succesului unui brand romanesc dupa care strainii se „bat” sa-l consume

11:00, 05.04.2024 - Muștarul de Tecuci, un simbol al tradiției culinare romanești, a depașit granițele naționale, devenind un brand apreciat și in țari cu o indelungata tradiție culinara precum Franța, Italia și Elveția. In inima județului Galați, in micuța fabrica din Tecuci, se produc lunar peste 100 de tone de acest…

Tomata tip banana face furori. Ce performanțe are acest soi neobișnuit de roșii

14:10, 03.04.2024 - Articolul Tomata tip banana face furori. Ce performanțe are acest soi neobișnuit de roșii se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Un soi de tomate omologat la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau a devenit foarte apreciat in ultimii ani. Cererile pentru rasaduri au depașit…

Tomata-banana face furori. Ce performanțe are acest soi neobișnuit de roșii, explica cercetatorii de la Stațiunea din Buzau

12:30, 03.04.2024 - Un soi de tomate omologat la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau a devenit foarte apreciat in ultimii ani. Cererile pentru rasaduri au depașit cu mult așteptarile, iar unitatea va dubla producția pentru a face fața solicitarilor.

Stațiunea de pe litoralul romanesc care a detronat Mamaia. Turiștii sunt mai dornici sa mearga aici

11:16, 02.04.2024 - Se apropie sezonul cald și deja ne facem planuri pentru vacanța de vara. Daca vrei sa mergi pe litoralul romanesc, dar nu știi ce stațiune sa alegi, afla care este prima in preferințele turiștilor. A detronat chiar și Mamaia, toata lumea merge aici. Stațiunea preferata a turiștilor Pana acum, Mamaia…

„Experimentala” a inceput vanzarea de rasaduri de legume din soiuri romanești

00:11, 20.03.2024 - Sezonul vanzarilor de rasaduri a inceput luni, 18 martie, la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare pentru Legumicultura (SCDL) Buzau. Instituția are la vanzare atat la magazinul fizic, cat și prin comenzi care pot fi plasate online o serie de soiuri romanești, unele dintre ele omologate chiar de cercetatorii…

Concurs unic in Europa, la Pietroasa

00:15, 07.03.2024 - Consultantul Paul Huiet și Alexandra Bardoș, studenta a Universitații de Științe Agronomice și Medicina Veterinara (USAMV) din București, sunt marii caștigatori ai celei de-a doua ediții a concursului „Cel mai bun viticultor din Romania”, organizat de Wines of Romania, in colaborare cu Stațiunea de…

Studenta Badoș Alexandra, desemnata „Cel Mai Bun Viticultor din Romania – 2024”

15:45, 05.03.2024 - Consultantul Paul Huieț și studenta USAMV București Bardoș Alexandra sunt marii caștigatori ai celei de-a doua ediții a concursului „Cel mai bun viticultor din Romania”, organizat de Wines of Romania, in colaborare cu Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Viticultura și Pomicultura Pietroasa-Istrița.…


Ce parere ai despre aceasta stire?