Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Prin vis“, un road-movie dansant

Publicat:

Miercuri, 2 decembrie, de la ora 19.00, la Sala 2 a Teatrului Național din Timisoara are loc premiera spectacolului de teatru-dans “Prin vis&", pe care îl propune cunoscutul artist franco-maghiar Pál Frenak, aflat în dubla ipostaza de coregraf și regizor.

“Prin vis&" este un road-movie &"întors&", o suma de povești care se articuleaza în jurul unei mașini. O mașina care funcționeaza ca o insula în necunoscut, ca un punct care fixeaza spațiul și timpul, aflate în continua mișcare.

Pál Frenak este unul…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara, inclusa in Top 100 Manageri

09:30, 03.05.2024 - Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara, a fost inclusa in Capital Top 100 Manageri, ediția 2024, revista care este disponibila la toate punctele de difuzare a presei și online, pe site-ul www.edituradecarte.ro, incepand cu 26 aprilie 2024.

Incursiune in subconștient la noua premiera a Teatrului Național din Timișoara: „Victimele datoriei”

11:35, 20.04.2024 - Cu o premiera plina de promisiuni, Teatrul Național din Timișoara invita publicul intr-o calatorie captivanta in subconștient, pe taramul dramaturgiei lui Eugene Ionesco, la spectacolul „Victimele datoriei”.

Florin Piersic jr., premiera pe scena Teatrului Național din Timișoara

19:15, 14.04.2024 - A doua premiera a lunii aprilie la Teatrul Național din Timișoara lanseaza o provocare marca Florin Piersic jr, care se intoarce la tripla ipostaza de dramaturg, regizor și interpret in comedia ROMANIAN PSYCHO.

Ada Hausvater, directorul TNT, onorata cu Ordinului Național „Pentru Merit” in grad de Cavaler

11:41, 29.03.2024 - Joi seara, in Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara a avut loc evenimentul de decernare a Ordinului Național „Pentru Merit” in grad de Cavaler, distincție conferita de Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, directorului general al Teatrului Național, Ada Hausvater, și inmanata…

Distincții pentru directorii Teatrului Național și Operei timișorene de la ministrul Culturii

21:36, 28.03.2024 - Raluca Turcan, ministrul Culturii, s-a aflat joi seara la Timișoara. De la ora 19, pe scena Teatrului Național, inainte de inceperea spectacolului „Sunt o baba comunista”, ministrul a inmanat doua distincții foarte importante.

Tururi ghidate de artiști, la Sala 2 a Teatrului Național din Timișoara, de Ziua Mondiala a Teatrului

09:10, 25.03.2024 - Cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, sarbatorita in 27 martie, teatrul național din Timișoara organizeaza la Sala 2, in Parcul Civic, mai multe tururi ghidate, care vor avea loc la orele 16:00, 17:00 și 18:00. Cladirea de caramida construita langa fosta cazarma Transilvania a fost, pe rand, manej,…

„Marea albastra” , concert pop simfonic la Filarmonica Pitești

10:05, 04.03.2024 - Filarmonica Pitești organizeaza joi, 7 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul pop simfonic Marea albastra. Alaturi de orchestra simfonica a Filarmonicii Pitești, dirijata de Tiberiu Dragoș Oprea, participa, ca solist, Ionuț Radu. In program: Marius Țeicu – Oameni, Vasile Veselovski…

„Libertango”, program argentinian și spaniol la Filarmonica Pitești

11:15, 19.02.2024 - Filarmonica Pitești organizeaza joi, 22 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic Libertango. Alaturi de orchestra de coarde a Filarmonicii Pitești, dirijata de Alexandru Ilie, revine, ca solist, acordeonistul Fernando Mihalache. In program: A. Piazzolla – Oblivion,…


Ce parere ai despre aceasta stire?