Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul robot interactiv chinezesc te sperie cu ”naturalețea” lui

Publicat:

Is she nice? China’s first interactive robot can respond to human orders, make micro facial expressions and do more https://t.co/MLs5TS5Jj7 — (@XHNews) April 15, 2016 In urma cu cateva saptamani detaliam un proiect destul de ciudat al unui pasionat de robotica. Acela reușise sa o recreeze pe . Acest nou robot interactiv este insa mult mai avansat și reprezinta efortul unor chinezi. Un grup de cercetatori de la Universitatea de Știința și Tehnologie din China tocmai a dezvaluit rezultatul efortului a trei ani de munca. Dupa cum se poate vedea in clipul de mai…

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arta, tehnologie, știința și istorie la ediția aniversara a Nopții Muzeelor

19:05, 16.05.2024 - Rețeaua Naționala de Muzeelor din Romania (RNMR) anunța desfașurarea ediției aniversare a Nopții Muzeelor pe 18 mai 2024, marcand 20 de ani de la debutul in Romania a acestui eveniment cultural de excepție. Ediția a 20-a reunește muzee de profile diverse, de la arta tradiționala și moderna, la tehnologie,…

Simpozion Internațional la Alba Iulia. „Teologie și medicina: dimensiunea bioetica și terapeutica a credinței și a științei”

11:40, 09.05.2024 - In perioada 13-15 mai 2024, la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia, va avea loc cea de-a XXIII-a ediție a Simpozionului Internațional de Știința, Teologie și Arta (ISSTA). Evenimentul, desfașurat sub genericul „Teologie și medicina: dimensiunea bioetica și terapeutica a credinței și a științei”,…

UAIC, membru fondator al Asociației Școala Naționala pentru Energie Nucleara – SNEN

12:36, 02.04.2024 - Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a participat la Adunarea Generala de inființare a Asociației Școala Naționala pentru Energie Nucleara – SNEN, care a avut loc vineri, 29 martie 2024, la Universitatea Naționala de Știința și Tehnologie POLITEHNICA București.  Scopul Asociației este reprezentat…

Descoperire inedita: O pasare „gesticuleaza” ca oamenii

17:30, 29.03.2024 - Un studiu observational a descoperit pentru prima data ca o specie de pasare foloseste comunicarea gestuala, despre care se credea ca este apanajul exclusiv al oamenilor. Un studiu condus de Universitatea din Tokyo, publicat la 25 martie in revista Current Biology, explica modul in care micul si coloratul…

FOTO. Stralucire, emoții și distincții solemne la Balul Bobocilor de la UMFST

13:56, 26.03.2024 - Dupa jumatate de deceniu de așteptare și suspans, Liga Studenților din Targu Mureș (LSTGM) a organizat sambata, 23 martie, renumitul Bal al Bobocilor de la Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Targu Mureș, eveniment care comprima importanța esteticului,…

Antidotul miraculos din Evul Mediu - Oamenii de știința polonezi au recreat un medicament stravechi

19:10, 19.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Wroclaw, Polonia, au fost primii din lume care au recreat in mod sigur faimosul medicament al trecutului - teriac (theriac). Teriacul, format din 71 de substanțe diferite, a fost apreciat in Europa pana in secolul al XVIII-lea ca un antidot miraculos…

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…

Experții HKUST au dezvoltat diagnosticarea Alzheimer

17:55, 21.02.2024 - O echipa de cercetare internaționala condusa de Universitatea de Știința și Tehnologie din Hong Kong (HKUST) a inregistrat o noua performanța in diagnosticarea și managementul bolii Alzheimer (AD). Echipa condusa de Nancy Ip, rector și profesor de știința vieții la HKUST, directorul Centrului pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?