Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul ministru libian a scăpat dintr-o tentativă de asasinat

Publicat:

Primul ministru libian recunoscut de comunitatea internaționala, Abdullah al-Theni, a scapat marți seara dintr-o tentativa de asasinat la Tobruk in estul țarii.

Dupa ce a plecat de la o sesiune a parlamentului, persoane neidentificate au tras asupra vehiculului sau, una dintre garzi fiind ranita.

"Mai multe persoane inarmate au deschis focul asupra mașinii primului ministru in momentul in care el parasea locul unde s-a ținut o sesiune a parlamentului", spune purtatorul de cuvant.

Incidentul subliniaza starea de destramare a autoritații de stat in aceasta țara in anarhie…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salvamont Alba, misiune de cautare a unei persoane blocate in zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112

21:25, 22.05.2024 - Salvamont Alba, misiune de cautare a unei persoane blocate in zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112 Salvamont Alba, misiune de cautare a unei persoane blocate in zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112 Salvamont Alba au fost alertați in urma unui apel la 112 primit miercuri…

Rusia trimite trupe și echipamente in Libia, spre ingrijorarea Occidentului. Soldat: „Cred ca se pregatește un mare haos”

21:20, 20.05.2024 - Rusia nu iși mai ascunde prezența militara in Libia, ingroșandu-și in ultimele luni randurile de soldați și echipamente in regiunea condusa de mareșalul Khalifa Haftar. Aceasta consolidare de forțe este vazuta ca o amenințare atat pentru Uniunea Europeana, cat și pentru NATO.Prezența militara rusa in…

Atac cu cuțitul la o școala din China - Cel puțin doua persoane au murit

13:20, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.Incidentul a avut loc luni in orașul Guixi.

Tentativa de asasinat asupra premierului slovac: o lovitura pentru democrație

10:21, 16.05.2024 - Premierul Robert Fico al Slovaciei a fost ținta unei tentative de asasinat șocante, declanșand un val de reacții la nivel internațional și aruncand o umbra asupra stabilitații politice a țarii. Fico a fost impușcat in timp ce interacționa cu oamenii, dupa o ședința de guvern in localitatea Handlova.…

Unda de soc in lume dupa tentativa de asasinat asupra premierului Slovaciei

20:00, 15.05.2024 - Presedintii principalelor institutii ale Uniunii Europene si lideri din state membre ale UE si din afara acesteia au condamnat miercuri in termeni fermi atacul armat comis asupra premierului slovac Robert Fico, dupa cum au consemnat agentiile internationale de presa.

Premierul slovac Fico, ranit intr-o tentativa de asasinat

16:26, 15.05.2024 - Robert Fico, premierul Slovaciei, a fost ranit miercuri, dupa ce mai multe focuri de arma au fost trase asupra acestuia. Incidentul a avut loc dupa o reuniune a cabinetului slovac, la Bratislava, cand premierul Fico a ieșit in public, potrivit presei din Slovacia. Acum, premierul slovac este transportat…

Accident grav in Gorj. Un microbuz a intrat intr-un copac. Cinci persoane au fost ranite

12:36, 08.05.2024 - Accident grav in localitatea Dragoieni din județul Gorj. Un microbuz a parasit partea carosabila și a lovit un copac, soldandu-se cu cinci persoane ranite. Incidentul a avut loc in aceasta dimineața, iar echipajele de intervenție au fost alertate imediat.


Ce parere ai despre aceasta stire?