Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul accelerator în industria vinicolă, creat în Moldova

Publicat:

Incepand cu data de 5 noiembrie 2021 și pana pe 3 februarie 2022, compania XY Partners in parteneriat cu Tekwill și va organiza primul accelerator in industria vitivinicola. Programul de accelerare este creat exclusiv pentru persoanele interesate in dezvoltarea de produse și servicii tehnologice in industria vinului.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Peste 3.000 de elevi de liceu s-au pregatit pentru a deveni șoferi responsabili prin programul „Ora de educație rutiera la liceu, powered by MOL”

13:00, 29.04.2024 - este 3.000 de elevi de liceu s-au pregatit pentru a deveni șoferi responsabili prin programul „Ora de educație rutiera la liceu, powered by MOL”, realizat de MOL Romania, Poliția Romana și Asociația E.D.I.T.

Elevii seminariști și studenții teologi s-au reunit in rugaciune la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia

11:10, 25.04.2024 - Miercuri, 24 aprilie a.c., in contextul Saptamanii duhovnicești, elevii seminariști și studenții teologi din orașul Marii Uniri s-au reunit in rugaciune la biserica „Sfantul Simion Ștefan” și „Intrarea in biserica a Maicii Domnului” din incinta Seminarului Teologic Ortodox „Sfantul Simion Ștefan” din…

Inovația ce poate revoluționa chirurgia oculara. Program de vedere artificiala, creat de o studenta din Romania

23:50, 02.04.2024 - Larisa Bianca Ionica, o studenta la Facultatea de Inginerie din Galați, a conceput un soft ce permite efectuarea de operații oculare extrem de precise. Programul va fi instalat pe un robot hidraulic, care va efectua operații oculare extrem de precise, cu o marja de eroare foarte mica.

Adio ecrane tactile in mașini! Decizia care va schimba industria auto

09:35, 01.04.2024 - Constructorii auto s-au angajat in ultimii ani in cursa pentru dotarea mașinilor de ultima generație cu cat mai multe ecrane, console, care sa aduca cele mai noi tehnologii in autoturismele noastre. Ei bine, rezultatele au fost dezastruoase. Autoturismele noi sunt pline de ecrane tactile, de console,…

PROGRAMUL RABLA 2024 Impactul noilor modificari in industria auto

13:30, 12.03.2024 - Prima de casare a fost majorata pentru a stimula achiziționarea de mașini electrice, iar acest lucru nu necesita casarea unei mașini vechi The post PROGRAMUL RABLA 2024 Impactul noilor modificari in industria auto first appeared on Informatia Zilei .

Copil creat cu ajutorul Inteligentei Artificiale in China. Oamenii au putut sa discute cu fetita si chiar sa-i dea sarcini, la o expozitie

03:00, 10.02.2024 - Anunt major al oamenilor de stiinta din China.  Acestia au creat primul copil bazat pe Inteligenta Artificiala. Articolul Copil creat cu ajutorul Inteligentei Artificiale in China. Oamenii au putut sa discute cu fetita si chiar sa-i dea sarcini, la o expozitie apare prima data in Money .


Ce parere ai despre aceasta stire?