Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini cu polițistul atacat cu sabia

Publicat:

Au aparut primele imagini cu polititul agresat in acest weekend la Iasi. Polisistul a fost ranit de un tanar cu sabia, dupa ce tatal acestuia chemase salvarea si politia pentru ca fiul devenise agresiv. Atentie! Imagini cu puternic impact emoțional!

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu, primele imagini cu locul unde va fi priveghiul nepoțelului sau! S-au facut pregatiri o noapte intreaga pentru Lucas / FOTO

11:30, 01.05.2024 - Tzanca Uraganu a publicat primele imagini din locul in care a fost organizat priveghiul lui Lucas. Cantarețul a stat acolo o noapte intreaga, alaturi de familia nepoțelului sau. Cu toții au inima indurerara și nu le vine sa creada ca Lucas s-a stins din viața.

Primele imagini din fața casei lui Ion Iliescu. Procurorii au mers sa il anunțe ca este pus sub acuzare in dosarul Mineriadei

14:41, 26.04.2024 - In dimineața zilei de vineri, 26 aprilie 2024, procurorii au mers acasa la Ion Iliescu pentru a-l informa ca este pun sub acuzare in dosarul Mineriadei care tocmai a fost redeschis. Cu toate acestea, jurnaliștii au avut o surpriza, odata ajunși la fața locului.

Israel publica primele imagini cu una din rachetele balistice cu care a fost atacat de catre Iran

19:55, 16.04.2024 - Israelul a publicat primele imagini cu racheta balistica cu care Iranul a atacat țara. Purtatorul de cuvant al armatei israeliene, Daniel Hagari, a declarat faptul ca lansarea a 110 rachete balistice spre Israel nu va ramane nepedepsita.

Iranul a atacat Israelul cu peste 200 de drone și rachete! Teheranul a avertizat SUA sa nu se implice! (VIDEO)

08:20, 14.04.2024 - Iran a lansat un atac cu sute de drone asupra Israelului. Imagini din orașele israeliene, publicate pe rețelele sociale, arata explozii pe cer, in timp ce dronele și rachetele lansate de Teheran sunt interceptate. Autoritatile israeliene au avertizat populatia sa ramana in case. Valul de lovituri lansate…

Paramount si Disney au prezentat primele imagini din urmatoarele lor superproductii

17:30, 12.04.2024 - Paramount a dezvaluit joi primele imagini sangeroase din filmul "Gladiator 2" la CinemaCon din Las Vegas, fara sa lase sa transpara niciun semn de ingrijorare, in pofida incertitudinilor legate de viitorul acestui important studio de la Hollywood, informeaza AFP, informeaza Agerpres.

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.

FOTO | Primele imagini cu premierul Ciolacu in audiența la Papa Francisc

12:40, 15.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a avut joi dimineața o audiența la Sanctitatea Sa Papa Francisc. De asemenea, el a avut o intrevedere cu cardinalul secretar de stat Pietro Parolin. Pentru Papa Francisc, delegația romana a pregatit un tablou semnat de Marian Furtuna, realizat in amitirea vizitei in Romania…


Ce parere ai despre aceasta stire?