Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale mamei celor două fetițe de 10 și 12 ani care au fost răpite și abuzate: "Mi-am dat eu seama că s-a ..."

Publicat:

Primele declarații ale mamei celor doua fetițe de 10 și 12 ani care au fost rapite și abuzate. Ce spune femeia despre barbatul in varsta de 42 de ani care ieri a fost prins in compania celor doua micuțe și dus la audieri. Minorele au fost gasite ier, in jurul orei 17:00, pe raza localitatii din județul Prahova, dupa ce fusesera date disparute de mama lor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele doua femei lovite cu pumnii și picioarele la Gala RXF, primele declarații: „A dat in noi cu ura” + reacție șocanta a „Perversului”: „Doar mort ma scoateau de acolo”

11:46, 31.05.2024 - Gazeta Sporturilor a relatat ieri pe larg despre imaginile scandaloase de la o gala de RXF (Real Xtreme Fighting), care a avut loc miercuri seara, in Sala Polivalanta. A fost vorba despre o lupta in ring cu lovituri de o brutalitate crunta, intre un barbat și doua femei: „Perversul” de pe Targu Ocna,…

Florin Piersic da primele declarații din spital: 'Sunt la recuperare, undeva departe, sunt foarte bine tratat'

09:35, 19.05.2024 - Actorul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic vineri, starea sa generala fiind stabila, fara modificari semnificative fata de zilele anterioare, au informat reprezentantii Spitalului de Ortopedie "Foisor".

Barbatul care a vrut sa-l omoare pe Robert Fico a facut primele declarații: „Nu sunt de acord cu politica Guvernului”

23:05, 15.05.2024 - Barbatul care l-a impușcat miercuri pe Robert Fico a facut primele declarații și a spus de ce a vrut sa-l omoare pe premierul slovac. Juraj Cintula a afirmat ca „nu este de acord cu politica Guvernului” și acuza ca „presa este lichidata”.

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Primele declarații ale mamei elevului din București, injunghiat de un baiat. Ce spune femeia: "La paza e pusa ..."

00:50, 05.04.2024 - Tot mai multe incidente au loc in liceele din țara. In cursul zilei de ieri, inca un elev a fost injunghiat, de aceasta data, intr-o școala din Galați. Baiatul in varsta de 18 ani a fost ranit langa unitatea de invațamant de un individ pe care nu il cunostea. Mama elevului din București, injunghiat…

Star Matinal. Sorana Darclee de la A.S.I.A, primele declarații dupa pierderea mamei. Cum se simte vedeta, la doua zile dupa inmormantarea celei mai importante persoane: „A avut o viața plina” / VIDEO

10:00, 07.03.2024 - Sorana Darclee de la A.S.I.A. trece prin momente cumplite. Cantareața și-a pierdut cea mai draga persoana din viața. Mai exact, mama artistei a trecut, de curand, in neființa, iar in urma cu cateva zile a fost nevoita sa o conduca pe cea care i-a dat viața pe ultimul drum. Iata primele declarații dupa…

Iohannis, primele declarații dupa intalnirea cu Ursula von der Leyen

11:55, 06.03.2024 - „Am convenit ca menținerea unitații și solidaritații noastre pentru viitoarea arhitectura instituționala este cruciala”, transmite Klaus Iohannis dupa intrevederea cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.


Ce parere ai despre aceasta stire?