Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale Iulianei Luciu, după ce a ajuns de urgenţă pe patul de spital: "Am fost foarte rău"

Publicat:

a fost internata de medici, pentru mai multe analize medicale. Deocamdata, bruneta nu a primit niciun diagnostic si asteapta cu sufletul la gura sa afle ce s-a simtit rau in ultimele zile.

Astazi, bruneta nu a fost prezenta la munca si, cel mai probabil, va lispi si in urmatoarele zile de la emisiunea , unde este asistenta.

"Anul trecut eram bine, era inceput de sezon Acces Direct... Acum sunt pe un pat de spital, internata, ma simt putin mai bine, datorita medicilor. Zilele trecute am fost foarte rau, nu m-am putut ridica din pat! Inca nu stiu exact…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Star Matinal. Maria Constantin, primele declarații dupa ce a ajuns, de urgența, la spital. Se confrunta cu aceeași problema de mai mulți ani

11:06, 14.05.2024 - Ieri, Maria Constantin a ajuns, de urgența, la spital. Cantareața spune ca a incercat intr-o saptamana sa se trateze acasa și sa urmeze tratamentul de la medic, dar fara rezultat. O banala raceala s-a transformat intr-o bronșita, problema cu care se confrunta de mai mulți ani.

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce ganduri a transmis marele actor: "Mai am de spus multe povești..." 

19:36, 13.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic este tot mai buna de la o zi la alta. Recent, marele actor a transmis un mesaj de pe patul de spital. A ținut sa mulțumeasca in primul rand cadrelor medicale care s-au ocupat de problemele lui de sanatate, dar și celor care i-au fost alaturi cu gandul și s-au…

Star Matinal. Marian Cozma, declarații exclusive dupa ce a fost operat de urgența! Marturisiri de pe patul de spital: ”M-am chinuit” / VIDEO

09:20, 13.05.2024 - Marian Cozma a trecut prin momente critice! Artistul a ajuns pe mainile medicilor și a fost operat de urgența. La cateva zile dupa ce a inceput sa se simta rau, Marian Cozma a facut primele declarații direct de pe patul de spital.

Primele declarații ale lui Mihai Leu dupa ce a fost internet de urgența la un spital din Capitala! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara

17:15, 11.05.2024 - Mihai Leu se confrunta cu probleme de sanatate! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara la un spital din București, dupa ce ar fi suferit o complicație in urma unei intervenții chirurgicale la care a fost supus de curand. Cum se simte acum.

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte indragitul actor clujean: „Asta e cel mai important”

08:50, 04.05.2024 - Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, a facut primele declarații despre starea sa de sanatate, dupa ce luni, 29 aprilie, a suferit o operație la genunchi la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Indragitul actor clujean spune ca se simte bine, iar reprezentanții spitalului au clarificat informațiile…

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!


Ce parere ai despre aceasta stire?