Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale câştigătorului Ferma: ce spune despre relaţia cu Diana Belbiţă şi cum va folosi banii câştigaţi

Publicat:

, care a fost desemnat castigatorul show-ului Ferma 2019, a dezvaluit cum va folosi premiul in bani castigat, dar si ce a insemnat experienta competitiei de la Pro TV. De asemenea, el a vorbit si despre relatia cu luptatoarea MMA , si ea concurenta in show.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Barbatul susține ca a fost pacalit și iși vrea banii inapoi! Declarații pentru Spynews.ro!

15:50, 24.05.2024 - Fostul iubit al Cristinei Pucean vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre controversa pe care a creat-o pe rețelele de socializare! Tanarul, cel care a avut o relație de 6 luni cu iubita lui Bogdan de la Ploiești, inainte ca aceștia sa fie impreuna, face acuzații grave la adresa ei și a…

Știrile Antena Stars. Primele declarații ale Emiliei Ghinescu dupa zecile de apeluri primite in miez de noapte: "Au fost perioade in care..." / VIDEO

17:05, 13.05.2024 - De cateva zile bune, Emilia Ghinescu traiește in teroare! Artista primește zeci de apeluri in miez de noapte și vrea sa ceara ajutorul oamenilor legii. Interpreta de folclor a facut primele declarații despre situația cu care se confrunta in prezent.

Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin”, primele declaratii dupa despartirea de acesta: „Daca iți spune conducerea sa nu te duci, atunci nu te duci”

11:10, 09.05.2024 - Alina Kabaeva a vorbit foarte rar despre presupusul ei fost iubit, președintele rus Vladimir Putin, pana saptamana aceasta, cand a participat la ceremonia in cadrul careia acesta a fost numit oficial presedinte, in urma alegerilor recente din Rusia.

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Vladuța Lupau, primele declarații dupa ce a anunțat ca este insarcinata a doua oara. Artista și soțul ei și-au dorit sa devina din nou parinți: „Te iubesc, minune”

21:45, 23.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus se pregatesc de un nou capitol in viața lor. Cei doi voiau sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa se indeplineasca. Artista este insarcinata din nou și a dat marea veste in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a pregatit un moment special pentru…

Barbatul care il acuza pe Florin Salam ca l-ar fi pacalit, primele declarații: „Ne-a asigurat ca ne da banii”. Ar fi contactat-o și pe soția manelistului

17:45, 14.03.2024 - Florin Salam este acuzat de inșelaciune, dupa ce ar fi pacalit un barbat ca va fi prezent la un eveniment privat. Ar fi luat banii, iar mai apoi nu ar fi raspuns la telefon și nici nu a mai venit la nunta. Acum, barbatul care face aceste acuzații spune ca a luat legatura și cu soția manelistului și…

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.


Ce parere ai despre aceasta stire?