Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale Andreei Ibacka despre sarcină. Cum arată însărcinată în patru luni | FOTO

Publicat:

și-a aratat in premiera burtica de gravida la TV. Soția lui Cabral a oferit primele declarații despre sarcina.   , soția lui Cabral, a avut prima sa apariție dupa ce s-a aflat ca este insarcinata cu primul ei copil . Vedeta este gravida in patru luni.   a facut și primele sale declarații despre sarcina și despre cum a aflat ca urmeaza sa devina mamica. Vezi galeria foto + 5 + 5 „Am fost foarte bucuroși. Am simțit, orice femeie simte. Am avut toate simptomele. Instinctul de femeie nu m-a inșelat. Mi-am facut testul fara sa il anunț. Ni l-am dorit, am consumat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cabral și Andreea Ibacka implinesc 13 ani de casnicie! Cum aratau in ziua in care au devenit soț și soție / FOOT

00:30, 05.06.2024 - A fost o zi importanta pentru Cabral și Andreea Ibacka au implinit 13 ani de casnicie! Soția prezentatorului TV a scos de la ”naftalina” imagini din cea mai speciala zi a vieții lor, in care au devenit soț și soție. Iata cum aratau Cabral și Andreea Ibacka in ziua in care și-au unit destinele!

Cabral, primele declarații dupa ce a fost surprins din nou cu o femeie in toiul nopții: „Ar fi ieșit niște probleme in familie?”

14:10, 21.05.2024 - Cabral a reacționat și a facut primele declarații dupa ce in presa au aparut noi imagini cu el și o alta femeie. Prezentatorul de la PRO TV a explicat ce s-a intamplat, de fapt.De 1 Mai, Cabral a petrecut intr-un club de fițe din Mamaia, in timp ce Andreea Ibacka a preferat sa ramana acasa cu cei doi…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Anunțul facut de Andreea Ibacka. Și-a deschis sufletul in fața Ilincai Vandici. „Am dat casting pentru emisiunea Bravo, ai stil”

16:00, 05.04.2024 - De-alungul carierei, Andreea Ibacka a participat la multe castinguri, pentru diferite roluri in filme sau pentru a prezenta diverse emisiuni. Vedeta a fost invitata in cadrul podcast-ului prezentat de Ilinca Vandici și a vorbit despre ce s-a intamplat atunci cand a mers la casting.Andreea Ibacka a fost…

Vladuța Lupau, primele declarații dupa ce a anunțat ca este insarcinata a doua oara. Artista și soțul ei și-au dorit sa devina din nou parinți: „Te iubesc, minune”

21:45, 23.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus se pregatesc de un nou capitol in viața lor. Cei doi voiau sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa se indeplineasca. Artista este insarcinata din nou și a dat marea veste in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a pregatit un moment special pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?